26.6 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Μετάθεση του ντέρμπι ΠΑΟΚ-Άρης, “φωνάζουν” οι “κιτρινόμαυροι”

Η επιτροπή Πρωταθλήματος του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε πριν από λίγο τη μετάθεση του ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής της Basket League μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Άρη από το Σάββατο 24 Νοεμβρίου, για την Κυριακή 25 του μήνα.

 

Το θέμα προέκυψε από την αρχικό ορισμό για το μεθεπόμενο Σάββατο στις 18:00, αφού στην πραγματικότητα το ντέρμπι συνέπιπτε με τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΟΚ-Ξάνθης που είναι προγραμματισμένος για τις 19:30. Ο ΠΑΟΚ ζήτησε εγγράφως τη μετάθεση του αγώνα αλλά συνάντησε την αντίρρηση του Άρη που ακριβώς πριν από μία εβδομάδα πριν, είχε ζητήσει τη μετάθεση του αγώνα με τον Κολοσσό από το Σάββατο για την Κυριακή, λόγω του ταξιδιού που προηγήθηκε στη Φινλανδία. Ο Κολοσσός δεν συμφώνησε και το παιχνίδι έγινε κανονικά το Σάββατο.

 

Στην έγγραφη διατύπωση της άρνησης του, ο Άρης υπενθύμισε το παράδειγμα με το δικό του αίτημα για το ματς της Ρόδου ενώ παράλληλα έκανε λόγο για πρόβλημα στο πρόγραμμα των αγωνιστικών υποχρεώσεων του. Το θέμα λοιπόν συζητήθηκε στην επιτροπή Πρωταθλήματος. Οι εκπρόσωποι των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και Ρεθύμνου πέραν βεβαίως του ΠΑΟΚ ψήφισαν υπέρ της μετάθεσης και κατά οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού και του Προμηθέα που συμφωνούσαν στη μετακίνηση του κατά μία ώρα.

 


Η ΚΑΕ Άρης κάνει λόγο για σκάνδαλο, θέση που είναι πιθανό να εκφράσει με επίσημο τρόπο τις επόμενες ώρες.

 


Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ