19.9 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Σκαραφίγκας : «Να έρθει το μπασκετικό κοινό της Λάρισας δίπλα στον Ερμή»

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α2 βρίσκεται ο Ερμής Αγιάς, ο οποίος νίκησε τον Ιωνικό Νικαίας με 69-60 στο κλειστό της Νεάπολης, υποχρεώνοντας τον στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.

Ο Γιώργος Σκαραφίγκας, ο οποίος μετράει τρεις συνεχόμενες νίκες με τους Θεσσαλούς, στις δηλώσεις του ανέφερε ότι κατά την διάρκεια του αγώνα πίστεψε στη νίκη, ενώ επισήμανε πως το μπασκετικό κοινό της Λάρισας πρέπει να αγκαλιάσει τον Ερμή :

«Ήταν ένα παιχνίδι κόντρα στην κατά κόρον καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Από τη στιγμή που καταφέραμε να είμαστε κοντά στο σκορ με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου χωρίς να πιάσουμε σπουδαία απόδοση και χάνοντας τα ριμπάουντ, πίστευα ότι μπορούσαμε να φτάσουμε στη νίκη.

Στην επανάληψη παίξαμε καλύτερα, αμυντικά αλλά και επιθετικά και καταφέραμε να πάρουμε μία ακόμη νίκη».

Αναφερόμενος στη σημασία της νίκης τόνισε: «Για τους ανθρώπους του Ερμή που ανέλαβαν το μεγάλο εγχείρημα να φέρουν την ομάδα στη Λάρισα και σε αυτό το γήπεδο είναι μία σημαντική νίκη, που πρέπει να φέρει το μπασκετικό κοινό της Λάρισας δίπλα στην ομάδα του Ερμή.

Για μας, προπονητές και παίκτες είναι μία νίκη αυτοπεποίθησης και ψυχολογίας, έχοντας μετρήσει πλέον τις δυνάμεις μας που θα μας επιτρέψει με καλύτερη διάθεση να δούμε τη συνέχεια για να μπορέσουμε να φτάσουμε γρήγορα στην επίτευξη του πρώτου μας στόχου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ