26.5 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Κίνδυνος επαναφοράς της ποινής Γιαννακόπουλου! (pic)

Σε μπελάδες φαίνεται πως θα μπει ξανά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και η σχέση του με την Ευρωλίγκα θα δοκιμαστεί εκ νέου. Αιτία είναι όσα ανέγραψαν οι διαιτητές στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, Πέρεθ, Πατέρνικο και Ζαμοϊσκι και εκ πρώτης όψεως μοιάζουν επιβαρυντικά για τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, ο οποίος φέρεται να πλησίασε τους ρέφερι στην ανάπαυλα μεταξύ των δύο ημιχρόνων και να άφησε υπονοούμενα εναντίον τους!

Γράφει το φύλλο αγώνα:

"Όταν τελείωσε το δεύτερο δεκάλεπτο, ο ιδιοκτήτης της γηπεδούχου ομάδας (κ. Γιαννακόπουλος) περίμενε μέσα και μας είπε: "Ξέρουμε τα πάντα (πολλές φορές), ξέρουμε ότι στοιχηματίζετε 20 χιλιάδες. 20 χιλιάδες ο Πολωνός, 20 χιλιάδες ο Ιταλός (πολλές φορές). Μόνο ο Ισπανός είναι δίκαιος. Θα στείλουμε στον Μπερτομέου και τον Στόουκς τα πάντα".

Θυμίζουμε ότι μετά τα όσα συνέβησαν πέρυσι, το καλοκαίρι υπήρξε προσέγγιση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και της Ευρωλίγκας και οι μεταξύ τους σχέσεις φάνηκε να αποκαθίστανται. Παρ' όλα αυτά ο Τζόρντι Μπερτομέου έχει δηλώσει επανειλημμένα ότι σε περίπτωση που ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός υποπέσει στο παραμκρό παράπτωμα, θα αρθεί άμεσα η αναστολή της ποινής αποκλεισμού του για ένα χρόνο από τους αγωνιστικούς χώρους, καθώς επίσης και των προστίμων που του έχουν επιβληθεί. Μένει να δούμε ποια στάση θα κρατήσει η Ευρωλίγκα.

Στο φύλλο αγώνα οι τρεις διαιτητές έγραψαν επίσης για τρία άτομα στα court seats, που τους έβριζαν και εκαναν χειρονομίες εναντίον τους στη διάρκεια του αγώνα.

Από τον Παναθηναϊκό πάντως τόνιζαν ότι υπήρξε πρόβλημα στη μετάφραση. Χαρακτηριστική ήταν η θέση των «πράσινων»: «Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός έχει τάξει 20.000 στον Ιταλό και 20.000 στον Πολωνό. Μόνο ο Ισπανός είναι καθαρός. Θα τα μεταφέρω όλα στον Μπερτομέου και στον Στόουκς. Ξέρω ότι έδιωξαν τον Λιβιεράτο και ξέρω ποιος είναι ο καινούριος που κάνει αυτή τη δουλειά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ