20.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Eurocup: Πρόκριση για Ούνικς, γερμανική «σφαλιάρα» στον Αστέρα (vids)

Η Ούνικς Καζάν από την 6η αγωνιστική είναι... ήσυχη, αφού πέρασε ήδη στην επόμενη φάση του Eurocup, με τη Μάλαγα των Μπράιαν Ρόμπερτς-Κάιλ Ουίλτζερ να είναι έτοιμη να ακολουθήσει το σύνολο του Δημήτρη Πρίφτη, ενώ ο Ερυθρός Αστέρας του Μίλαν Τόμιτς ηττήθηκε κατά κράτος στη Γερμανία από την Ουλμ.

Α' Όμιλος

Η Ουλμ έβαλε 95 πόντους απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα (95-80) και τον «σόκαρε», υποχρεώνοντάς τον στη δεύτερη ήττα και σε «βαθύ» προβληματισμό, με τον Ντουέιν Έβανς στους 23 πόντους με 11 ριμπάουντ.

Δείτε το στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Στο «κόλπο» της πρόκρισης βρίσκεται ακόμη η Μπρέσια, που κέρδισε στο Πριγκηπάτο με 86-80 τη Μονακό, σε ένα ματς όπου ο Μπρίον Άλεν είχε 22 πόντους.

Δείτε το στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Η Ανδόρα χρειάστηκε την παράταση για να κερδίσει τη Γαλατάσαραϊ του Ζακ Όγκαστ, με τον Τάι Ουέμπστερ να σώζει την τουρκική ομάδα, αλλά τους γηπεδούχους με ηγέτη τον Μουσά Ντιανέ των 20 πόντων με οκτώ ριμπάουντ να φτάνουν τελικά στο ροζ φύλλο.

Δείτε το στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Β' Όμιλος

Η Άλμπα Βερολίνου πήρε ένα μεγάλο «διπλό» στην Προύσα, ξεπερνώντας με 106-101 το «εμπόδιο» της Τόφας στην παράταση, με τον τρομερό Ρόκας Γκεντράιτις (21 π., 9 ρ.) να τη σώζει με τρίποντο και να την οδηγεί.

Δείτε το στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Η Λοκομοτίβ Κουμπάν είχε εύκολο έργο απέναντι στην Άρκα Γκντίνια, επικρατώντας με 96-72 με κορυφαίο τον Ντορέλ Ράιτ, που με 19 πόντους και πέντε ριμπάουντ κατηύθυνε τους Ρώσους.

Δείτε το στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Παρόμοια ήταν και η νίκη της Τσεντεβίτα, που «συνέτριψε» με 91-71 τη Λιμόζ, σε μια εξαιρετική ημέρα του Έλγκιν Κουκ, που τελείωσε με 19 πόντους, πέντε ριμπάουντ και τέσσερις ασίστ.

Δείτε το στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Δ' Όμιλος

Η Ούνικς Καζάν του Δημήτρη Πρίφτη δε συνάντησε προβλήματα κι έγινε η πρώτη που πέρασε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, με τον Ρέιμαρ Μόργκαν των 22 πόντων να είναι δεσποτικός σε ένα άνετο 90-73 με αντίπαλο τη Μόρναρ.

Δείτε το στατιστικό του αγώνα ΕΔΩ.

Με ένα εξαιρετικό της δεύτερο ημίχρονο, τον Γκιόργκι Σερμαντίνι στους 23 πόντους με πέντε ριμπάουντ και τον Κάιλ Ουίλτζερ στους 18 πόντους, η Μάλαγα έφτασε στο 95-76 επί της Ρίτας Βίλνιους και είναι πολύ κοντά επίσης στην πρόκριση.

Δείτε τη βαθμολογία του Eurocup ΕΔΩ.

Δείτε το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ