22.3 C
Athens
Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Γκρίφιν: “Η ήττα από τον ΠΑΟΚ μάς πείσμωσε”

Ο Μάλκολμ Γκρίφιν, εκφράζοντας κατά κάποιον τρόπο το κλίμα που επικρατεί στην ΑΕΚ, δήλωσε στη NOVA πως όχι μόνο δεν πτοείται από την ήττα από τον ΠΑΟΚ, αλλά αυτός και οι συμπαίκτες του αποκτούν ένα λόγο παραπάνω για να νικήσουν τη Φουενλαμπράδα, την οποία η Ένωση υποδέχεται την Τετάρτη για την 5η αγωνιστική του Basketball Champions League.

«Είμαστε ενωμένοι ως ομάδα. Ο τρόπος που γλίστρησε μέσα από τα χέρια μας η νίκη, μας δίνει ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο για να νικήσουμε την Φουενλαμπράδα», είπε ο Αμερικανός και πρόσθεσε.

«Δουλεύουμε πολύ την άμυνα στο τρανζίσιον. Για να βγάλουμε την Φουενλαμπράδα από το ρυθμό της θα δουλέψουμε σε αυτό το είδος της άμυνας. Θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι και να μείνουμε στο πλάνο για να φτάσουμε στη νίκη».

Για τα σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι της ΑΕΚ ο Γκρίφιν είχε μια εξήγηση: «Είναι λογικό. Είμαστε 5-6 καινούριοι στην ομάδα και κάποια παιδιά τραυματίστηκαν στην προετοιμασία. Δεν ξέρουμε τα πάντα ο ένας για τον άλλον. Θα είμαστε καλύτεροι στα μέσα της σεζόν και από εκεί και πέρα δεν θα έχουμε δικαιολογίες εφόσον παρουσιάσουμε την ίδια εικόνα ξανά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ