24.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ροντρίγκεθ: «Καλό να βάζεις 69 και πάλι να κερδίζεις»

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ ήταν αυτός που άλλαξε την εικόνα του παιχνιδιού για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την έβαλε στο παιχνίδι με τα σουτ τριών πόντων του. Ο Ισπανός γκαρντ παραδέχθηκε πως «ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι» και πρόσθεσε: «Πάντα είναι δύσκολο να παίζεις με τον Ολυμπιακό. Είναι καλό να βάζεις 69 πόντους και παλι να κερδίζεις. Παίξαμε καλή άμυνα, ήμασταν συγκεντρωμένοι και πήραμε τη νίκη, κι ας μην είχαμε τόσο παραγωγική βραδιά όπως άλλες φορές».

Όσο για την δική του απόδοση; «Κάθε μέρα κάποιος θα βγει μπροστά. Σήμερα έβαλα σουτ εγώ, αλλά δεν ήμουν μόνο εγώ. Όλη η ομάδα έπαιξε. Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο κάναμε πολύ καλή δουλειά».

Ο Ροντρίγκεθ έδωσε και μια... ιδέα για το τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια: «Είπαμε πως πρέπει να διατηρήσουμε ψηλά την ενέργειά μας. Έχουμε ομάδα που σκοράρει 90 πόντους. Δεν νιώσαμε άνετα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο αρχίσαμε με την άμυνα, βρήκαμε τα εύκολα καλάθια που θέλαμε, παίξαμε έτσι καλύτερα στην επίθεση με αποτέλεσμα να νιώσουμε καλύτερα στη συνέχεια και να φτάσουμε και στη νίκη».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ