29.4 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Λοβ: «Πρόκληση με ΑΕΚ, θα παλέψουμε για τη νίκη»

Την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ θα αντιμετωπίσει ο Χολαργός, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Basket League, και για αυτήν προετοιμάζεται πυρετωδώς.

Η αναμέτρηση θα λάβει χώρα στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων στις 10 Νοεμβρίου, αφού μεσολαβεί η διακοπή για το Κύπελλο Ελλάδας. Ο Ζερμέιν Λοβ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, επεσήμανε πως θα είναι έτοιμοι για την πρόκληση στο ΟΑΚΑ: «Το επόμενο παιχνίδι μας είναι με την ΑΕΚ στην έδρα της. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά ξέρω ότι είμαστε έτοιμοι για την πρόκληση και θα παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας για τη νίκη».

Όσον αφορά στη δεύτερη νίκη τους στο φετινό πρωτάθλημα, απέναντι στον ΠΑΟΚ στο «Αντώνης Τρίτσης», εξήγησε ο 29χρονος γκαρντ: «Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ήμασταν έτοιμοι να παλέψουμε με μια πολύ καλή ομάδα που είχε μεγάλη ποιότητα. Νωρίτερα, είχαμε χάσει ένα παιχνίδι το οποίο θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει εάν μέναμε ψύχραιμοι απέναντι στο Περιστέρι κι έτσι θέλαμε να δείξουμε πως μάθαμε από τα λάθη μας. Η νίκη επί του ΠΑΟΚ ήταν πολύ σημαντική για εμάς, όπως και η βοήθεια του κόσμου που μας έδωσε μεγάλη ώθηση».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ