29.4 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Σκουλίδας: “Θα έχει ενδιαφέρον ο αγώνας με την ΑΕΚ”

O Χολαργός νίκησε τον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική της Basket League και ο Διονύσης Σκουλίδας έπαιξε τον δικό του ρόλο σε αυτό, σημειώνοντας πέντε σερί πόντους στο τέταρτο δεκάλεπτο. Ο 21χρονος φόργουορντ μίλησε στο επίσημο σάιτ της ομάδας του για τον αγώνα και όχι μόνο.

“Ήταν μια ιστορική νίκη μέχρι την επόμενη για την ομάδα, γιατί έχουμε μπροστά μας έναν μαραθώνιο. Προσωπικά πιστεύω πως το πιο σημαντικό στοιχείο για το παιχνίδι είναι ότι δείξαμε χαρακτήρα, πήραμε το προβάδισμα από την αρχή και παρόλο που είχαμε ένα κενό διάστημα, με υπομονή δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να πάρει το προβάδισμα ελέγχοντας πλήρως το παιχνίδι στην μεγαλύτερη διάρκεια του και γι’ αυτό φτάσαμε στη νίκη”.
Η ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε στο γήπεδο από φίλους της ομάδας ήταν κάτι στο οποίο επίσης στάθηκε στις δηλώσεις του: “Ο κόσμος βοήθησε πολύ με την παρουσία του, ήταν ωραία η ατμόσφαιρα στο γήπεδο και ελπίζουμε να έχουμε την ίδια ατμόσφαιρα και στην συνέχεια. Πιστεύω πως έχουμε αρχίσει και κερδίζουμε τον σεβασμό των αντιπάλων μας. Έχουμε δυο εβδομάδες μπροστά μας για να βελτιωθούμε ατομικά και ομαδικά μέχρι τον αγώνα με την ΑΕΚ. Πιστεύω πως είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, απέναντι σε μια ιστορική ομάδα με πολύ ποιοτικούς παίκτες που παίζει στην έδρα της. Αν όμως προετοιμαστούμε κατάλληλα και δείξουμε χαρακτήρα όπως συνέβη με τον ΠΑΟΚ, θα έχει πολύ ενδιαφέρον το παιχνίδι με την ΑΕΚ”.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ