21.3 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Γιάννης λαμπρός τους οδηγεί

Οι Μπακς διέλυσαν τους Ράπτορς για το 2-1 της σειράς, επειδή ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, τα κάνει όλα και συμφέρει! Ιστορική ανατροπή για τους Καβαλίερς. 

Στην ενδεχομένως πιο απρόβλεπτη σειρά των playoffs, οι Μπακς όχι μόνο εντυπωσιάζουν αλλά, από την στιγμή που επέστρεψαν στο Μιλγουόκι, κάνουν και πλάκα στους Ράπτορς. Το 104-77 τα λέει όλα! Τα “Ελάφια” έκαναν το καλύτερο τους παιχνίδι καθώς βρέθηκαν να προηγούνται με +20 στο τέλος της πρώτης περιόδου, ενώ στο ημίχρονο, η διαφορά είχε ανέβει στους 32 πόντους, πριν πανηγυρίσουν το 2-1. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν για μία ακόμα φορά από τους καλύτερους παίκτες του παρκέ καθώς στα 33 λεπτά που βρέθηκε σε αυτό, είχε 19 πόντους, οκτώ ριμπάουντ, δύο κλεψίματα, ισάριθμες τάπες και τρία λάθη. Μάλιστα, ο Greek Freak άκουσε να τον αποκαλούν από τις εξέδρες “M-V-P”. 

Την ανατροπή του… αιώνα πέτυχαν οι Καβαλίερς καθώς βρέθηκαν να χάνουν με 74-49 από τους Πέισερς στο ημίχρονο του αγώνα πριν το γυρίσουν και επικρατήσουν με 119-114 για το 3-0. Ο ΛεΜπρον Τζέιμς ήταν ο κορυφαίος για το Κλίβελαντ καθώς έκανε triple-double με 41 πόντους, 13 ριμπάουντ και 12 ασίστ. Κέβιν Λοβ, Κάιρι Ίρβινγκ, J.R. Σμιθ και Τσάνινγκ Φρίε είχαν από 13 πόντους ο καθένας με τον Κάιλ Κόρβερ να ακολουθεί με 12. Για τους Πέισερς, ο Πολ Τζορτζ είχε 36 πόντους και 15 ριμπάουντ. 

Οι Γκρίζλις μετέφεραν την σειρά στο Μέμφις και με το 105-94 επί των Σπερς, μείωσαν σε 2-1. Ο Μάικ Κόνλεϊ είχε 24 πόντους για τις "Αρκούδες" με τους Μαρκ Γκασόλ και Ζακ Ράντολφ να ακολουθούν με 21 ο καθένας. Από τα "Σπιρούνια" που βρέθηκαν από νωρίς πίσω με διψήφια διαφορά, ο Κάουι Λέοναρντ σκόραρε 18 και ο ΛαΜάρκους Όλντριτζ 16 πόντους.  

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ