19.4 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Στα… δύο ο τίτλος του MVP (vid)

O Nίκολα Μιλουτίνοφ και ο Άντονι Ράντολφ αναδείχθηκαν πολυτιμότεροι παίκτες στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Στα... δύο μοιράστηκε ο τίτλος του MVP της δεύτερης «στροφής» της φετινής Ευρωλίγκας, καθώς αμφότεροι οι παίκτες συγκέντρωσαν 33 βαθμούς στο ειδικό σύστημα αξιολόγησης. Ο Σέρβος σέντερ του Ολυμπιακού κυριάρχησε στη ρακέτα της Μπασκόνια, στη νίκη των «ερυθρολεύκων» στη «Fernando Buesa Arena», κάνοντας ρεκόρ καριέρας με 23π. με 5/6 βολές και 9/13 δίποντα, ενώ είχε ακόμα έντεκα ριμπάουντ, μία ασίστ, δύο κλεψίματα, πέντε κερδισμένα φάουλ και μόλις ένα λάθος στα 30.24’ που χρησιμοποιήθηκε από τον Ντέιβιντ Μπλατ.

Ο 29χρονος φόργουορντ/σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης, από την πλευρά του, συνέβαλε στο «διπλό» επί της Αρμάνι Μιλάνο στο «Mediolanum Forum» με 25π. με 6/9 βολές, 5/8 δίποντα και 3/4 τρίποντα, έντεκα ριμπάουντ, δύο ασίστ, έξι κερδισμένα φάουλ, ενώ είχε κι ένα λάθος σε 30.10’. Σε… απόσταση αναπνοής ακολούθησαν ο συμπαίκτης του στη «βασίλισσα» Φακούντο Καμπάτσο και ο Νάντο Ντε Κολό της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που βαθμολογήθηκαν με 32.

https://www.youtube.com/watch?v=Gh-WuM27nIY



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ