20.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Τα στοιχεία του Προμηθέας-Ολίμπια Λιουμπλιάνα

Την Ολίμπια Λιουμπλιάνα θα υποδεχθεί την Τετάρτη (17/10, 19.30) στο «Δημήτρης Τόφαλος» ο Προμηθέας Πατρών, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Basketball Champions League.

Οι Αχαιοί θα δώσουν τον πρώτο ευρωπαϊκό εντός έδρας αγώνα στην ιστορία τους και μετά την επιτυχημένη πρεμιέρα τους στο Βέλγιο, απέναντι στην Οστάνδη, θέλουν να κάνουν το «δύο στα δύο» στη φετινή διοργάνωση. Το BCL επεσήμανε πέντε ενδιαφέροντα στοιχεία για τις δύο ομάδες, πριν από το μεταξύ τους παιχνίδι, τα οποία είναι τα εξής…

Προμηθέας Πατρών μπορεί να γίνει η τρίτη ελληνική ομάδα, από τις τέσσερις που έχουν πάρει μέρος στην ιστορία του BCL, που θα έχει καταφέρει να κερδίσει και στα δύο πρώτα παιχνίδια της.
Ολίμπια Λιουμπλιάνα έχασε και στα πέντε τελευταία παιχνίδια της στο BCL. Από αυτά τα πέντε ματς, τα τέσσερα ήταν με διαφορά μεγαλύτερη των δέκα πόντων. Πριν από το εν λόγω αρνητικό σερί της είχε τρεις νίκες σε τέσσερις αναμετρήσεις.
Προμηθέας Πατρών είχε, στην πρεμιέρα της φετινής διοργάνωσης, είκοσι πέντε ριμπάουντ. Πρόκειται για τη χειρότερη επίδοση πρεμιέρας όλων των ομάδων που έχουν πάρει μέρος στο BCL.
Ρίον Μπράουν έχει αγωνιστεί, μέχρι στιγμής, σε έντεκα παιχνίδια στο Basketball Champions League και στα έξι από αυτά -συμπεριλαμβανομένων των τεσσάρων τελευταίων- σκόραρε περισσότερους από 20π.
Γιαν Σπαν σκόραρε 15π. στην πρεμιέρα, στην εντός έδρας ήττα των Σλοβένων από τη Στρασμπούρ, κι έκανε προσωπικό ρεκόρ σκοραρίσματος. Έχει παίξει, συνολικά, σε δεκαπέντε ματς στο BCL.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ