19.5 C
Athens
Τρίτη, 8 Οκτωβρίου, 2024

Γιαννακόπουλος: «Μια μεγάλη παρεξήγηση όσα συνέβησαν πέρυσι»

Κανένα θέμα δεν υπάρχει ανάμεσα στον Παναθηναϊκό, τη Φενέρμπαχτσε και τους φιλάθλους της, όπως εξήγησε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο αγγλόφωνο τηλεοπτικό δίκτυο TRT World, που είναι μέλος της τουρκικής κρατικής τηλεόρασης.

Ο ισχυρός άνδρας των «πρασίνων» ρωτήθηκε από το TRT για τα όσα διαδραματίστηκαν πέρυσι στον προσωπικό λογαριασμό του σε γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης και τη διαδικτυακή διαμάχη του με Τούρκους οπαδούς και απάντησε: «Νομίζω ότι αυτό που συνέβη την περσινή σεζόν ήταν μια μεγάλη παρεξήγηση. Έχουμε φίλους στην Τουρκία και στη Φενέρμπαχτσε. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στις σχέσεις των δύο χωρών, κανένα πρόβλημα ανάμεσα στους δύο συλλόγους και όλοι προσπαθούμε για το καλό πνεύμα του παιχνιδιού και την αγάπη μας για το μπάσκετ».

Όσον αφορά στη νέα Ευρωλίγκα, κατέθεσε την άποψή του για το πολύ υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού που υπάρχει ανάμεσα στις δεκαέξι ομάδες που παίρνουν μέρος: «Νομίζω ότι όλες οι ομάδες είναι κοντά. Κάποιες ομάδες έχουν υψηλότερο μπάτζετ και είναι πιο έτοιμες επειδή είχαν λιγότερες αλλαγές στο ρόστερ τους, αλλά θεωρώ ότι θα έχουμε πολύ υψηλό ανταγωνισμό και κανείς δεν ποντάρει εάν θα καταφέρει μια ομάδα να προκριθεί στο Φάιναλ Φορ ή όχι».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ