25.7 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι «αιώνιοι» στην Ευρωλίγκα της επόμενης γενιάς

Οι «αιώνιοι» θα κάνουν έχουν την δική τους παρουσία και στο Adidas Next Generation Tournament. Τόσο ο Παναθηναϊκός, όσο και ο Ολυμπιακός θα αγωνιστούν στην Ευρωλίγκα των μικρών ηλικιών. Ένα τουρνουά στο οποίο θα πάρουν μέρος 32 ομάδες U18, χωρισμένες σε τέσσερις ομίλους.

Η Βαλένθια, το Μόναχο, το Κάουνας και το Βελιγράδι θα φιλοξενήσουν τους τέσσερις προκριματικούς. Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί στο Βελιγράδι (22-24/2/2019) και στον ίδιο όμιλο βρίσκονται ακόμη ο Ερυθρός Αστέρας, η Τσεντεβίτα, η Φενέρμπαχτσε, η Mega Bemax Βελιγραδίου, η Ολίμπια Λουμπλιάνα, η Σπαρς Σαράγεβο και η Ουμάνα Ρέγερ Βενέτσια. Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στο Μόναχο (25-27/1/2019) και στον όμιλό του βρίσκονται ακόμη η Ρεάλ Μαδρίτης, η Άλμπα Βερολίνου, η Μπάγερν Μονάχου, η Φράπορτ Σκαϊλάινερς, η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η Παρτιζάν και η Ράτιοφαρμ Ουλμ.

Η Βαλένθια θα είναι οικοδέσποινα στον πρώτο όμιλο και μαζί της θα αγωνιστούν ακόμη (28-30/12/2018) η Μπανταλόνα, η Βιλερμπάν, η Εστουδιάντες, η Λούντβιχσμπουργκ, η USK Πράγας και η Βίρτους Μπολόνια. Ο τρίτος όμιλος θα φιλοξενηθεί στο Κάουνας (8-10/2/2019) στον οποίο θα αγωνιστούν η Ζαλγκίρις, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η CFBB Παρί, η Ρίτας Βίλνιους, η DBA Κοπεγχάγης, η Λοκομοτίβ Κούμπαν, η Στελατζούρα Ρόμα και η Τόρονς Βίθενς Λ’ Οσπιταλέτ.

Οι τέσσερις νικήτριες των ομίλων θα ταξιδέψουν ως την Μπασκόνια για το δικό τους Final Four. Ένα ξεχωριστό τουρνουά στο οποίο μας συστήθηκαν παίκτες όπως ο Λούκας Ντόντσιτς, ο Αρτούρας Γκουντάιτις, ο Νεμάνια Νέντοβιτς, ο Τομάς Ερτέλ, ο Λουίτζι Ντατόμε, ο Μάρκο Γκούντουριτς, ο Αλεξέι Σβεντ, ο Ντάριο Σάριτς, ο Κλέμεν Πρέπελιτς ή ο Γιόνας Βαλαντσιούνας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ