24.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Θέλει τίτλους ο MVP Μιλουτίνοφ (pics)

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της πρώτης αγωνιστικής του φετινού πρωταθλήματος της Basket League.

Ο 24χρονος σέντερ του Ολυμπιακού συγκέντρωσε 42 βαθμών στο ειδικό σύστημα αξιολόγησης του ΕΣΑΚΕ και αναδείχθηκε MVP, έχοντας στη νίκη των «ερυθρολεύκων» επί του Χολαργού στο ΣΕΦ 24π. με 8/12 βολές και 8/10 δίποντα, εφτά ριμπάουντ, δύο ασίστ, τρία κλεψίματα, δώδεκα κερδισμένα φάουλ και κανένα λάθος στα 28.23’ που έμεινε στο παρκέ.

Χαρούμενος για την προσωπική διάκρισή του εμφανίστηκε ο Σέρβος, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργανώτριας αρχής της Basket League. «Είναι όμορφο το συναίσθημα της ανάδειξής μου σε πολυτιμότερο παίκτη της αγωνιστικής. Έχουμε πολύ καλή χημεία τόσο μεταξύ μας όσο και με τον κόουτς Μπλατ, οπότε περιμένω μόνο θετικά πράγματα αυτή τη σεζόν. Θα παλέψουμε μέχρι τελικής πτώσεως για να επιστρέψουμε στους τίτλους», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά όλα όσα είπε…

-Τι σημαίνει για εσένα ότι στην πρεμιέρα της κανονικής περιόδου της Betshop Basket League 2018-2019 αναδείχθηκες MVP και, μάλιστα, με πολύ υψηλή επίδοση στο ranking;
«Είναι όμορφο το συναίσθημα της ανάδειξής μου σε MVP και μάλιστα με ατομικό ρεκόρ, όμως το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και όλα τα εύσημα ανήκουν και στους συμπαίκτες μου».

-Σε ποιο βαθμό έχετε οι παίκτες του Ολυμπιακού προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του νέου προπονητή σας, Ντέιβιντ Μπλατ;
«Ακόμη συνεχίζουμε να μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον. Έχουμε αρκετούς νέους παίκτες και νέο προπονητή, οπότε είναι λογικό πως ακόμη προσπαθούμε να προσαρμοστούμε στα νέα δεδομένα. Όμως, έχουμε πολύ καλή χημεία τόσο μεταξύ μας όσο και με τον κόουτς Μπλατ, οπότε περιμένω μόνο θετικά πράγματα αυτή τη σεζόν».

-Ποια είναι η υπόσχεσή σου προς τον κόσμο του Ολυμπιακού για τη φετινή σεζόν;
«Θα παλέψουμε μέχρι τελικής πτώσεως για να επιστρέψουμε στους τίτλους».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ