24.5 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Κουκάς : «Οικογενειακή κατάσταση στον Διαγόρα»

Με μια πολύ εμφάνιση σφράγισε την επιστροφή του στην Α2 ο Γιώργος Κουκάς, βοηθώντας τον Διαγόρα Δρυοπιδέων να «αποδράσει» από το κλειστό της «Πυρκάλ», κερδίζοντας τον Αμύντα με 86-81.

Ο έμπειρος γκαρντ που είχε 16 πόντους με 4/7 τρίποντα και 5 ασίστ, και στις δηλώσεις του στάθηκε περισσότερο στο παιχνίδι με την ΑΕΚ για το Κύπελλο ενώ αναφέρθηκε και στην οικογενειακή κατάσταση που επικρατεί στον Διαγόρα :

«Το αντιμετωπίσαμε σαν παιχνίδι προετοιμασίας για το πρωτάθλημα, αλλά παρ' όλ' αυτά ήταν μια ιστορική στιγμή για το Διαγόρα να αντιμετωπίζει τη κάτοχο του Κυπέλλου και του Chapmions League, ελπίζω να επαναληθφεί και να ακολουθήσουν ανάλογες επιτυχίες».

Σχετικά με την επιτυχημένη πορεία του Διαγόρα και το στοιχείο που τον κάνει να ξεχωρίζει: «Το πιό σημαντικό στοιχείο είναι η οικογενειακή κατάσταση που επικρατεί ανάμεσα σε διοίκηση, προπονητές και παίκτες».

Kλείνοντας μίλησε για τους προσωπικούς και ομαδικούς στόχους της νέας σεζόν: «Είμαστε μια νεοφώτιστη ομάδα όπου έχουμε στόχο να τερματίσουμε όσο πιό ψηλά γίνεται, διότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Όσο αφορά τους προσωπικούς μου στόχους είναι να βοηθήσω όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα για να έχει μια επιτυχημένη σεζόν».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ