19.9 C
Athens
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, 2024

Έχασαν… διπλά οι Σπερς (vids)

Θέαμα από τους Χιούστον Ρόκετς, κέρδισαν με 108-93 τους Σαν Αντόνιο Σπερς στο «AT&T Center» έχοντας εφτά παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων. Αγωνιούν στα «σπιρούνια» για τον Ντεζούντε Μάρεϊ.

Στους 21π. «σταμάτησε» ο Τζέιμς Χάρντεν, που είχε και εννέα ασίστ αλλά και εφτά λάθη, ο Καρμέλο Άντονι έβαλε 12π., ο Πι Τζέι Τάκερ 19π., μαζί με εφτά ριμπάουντ, ενώ 11π. με οκτώ ριμπάουντ και εννέα ασίστ είχε ο Κρις Πολ. Δεν αγωνίστηκε ο Μάικλ Κάρτερ-Ουίλιαμς, για λογαριασμό των «ρουκετών».

Ο Ντε Μαρ Ντε Ροζάν με 22π. αλλά με 7/16 σουτ εντός παιδιάς, ο Λα Μάρκους Όλντριτζ με 10π. με 5/15 σουτ, εφτά ριμπάουντ, μία ασίστ και δύο λάθη και ο Ρούντι Γκέι με 13π., έξι ριμπάουντ, δύο κλεψίματα, ένα κόψιμο και δύο λάθη ηγήθηκαν επιθετικά των γηπεδούχων.

Άτυχος στάθηκε ο Ντεζούντε Μάρεϊ, ο οποίος πάτησε άτσαλα στο παρκέ και αποχώρησε τραυματίας στο δεξί γόνατο. Πρόλαβε να αγωνιστεί για 13.57’, με απολογισμό 2π., τρία ριμπάουντ, μία ασίστ, ένα κλέψιμο, άλλο ένα κόψιμο, καθώς κι ένα λάθος. Αγωνία στους Σαν Αντόνιο Σπερς, περιμένουν πλέον τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων του βασικού πλέι μέικερ τους για να διαπιστώσουν το μέγεθος του τραυματισμού του.

https://www.youtube.com/watch?v=O_ImYqCQDNI



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ