25.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Μεγάλο “διπλό” της Κύμης στη Νέα Σμύρνη

Το ματς της αγωνιστικής, έμελλε να κλείσει την πρεμιέρα της Basket League, με την Κύμη να παίρνει μεγάλο νίκη με 93-89 στην Νέα Σμύρνη επί του Πανιώνιου που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, δεδομένων των δυσκολιών που είχε να στελεχώσει ομάδα, όμως δεν κατάφερε να πανηγυρίσει. Εκπληκτικός ο Ουάσινγκτον και ο νεοαποκτηθείς Ουμπίλα για τους νικητές, Μπέρι και Δίπλαρος ηγήθηκαν της προσπάθειας του Πανιώνιου.

Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό σε όλη του την διάρκεια, ο Πανιώνιος αιφνιδίασε με τον βαθμό ετοιμότητάς του και ανέβασε το τέμπο εξ αρχής, τα σορ 22-20 και 43-44 στα δύο πρώτα δεκάλεπτα αποτυπώνουν την μάχη που έγινε. Το ξέσπασμα του Ουάσινκγτον μαζί με τον Ουμπίλα έφερε την Κύμη να κάνει ένα μεγάλο σερί 15-0 από το 24' μέχρι το 29', να μετατρέπει το 57-50 σε 57-65 και να μπαίνει στην τελική ευθεία από θέση ισχύος, δείχνοντας την απαιτούμενη ψυχραιμία και κρατώντας το υπέρ της αποτέλεσμα.

 ΔΙΚΑΙΩΣΗ: Ο Ντεβόν Ουάσινγκτον ήταν η δέυτερη μεταγραφή της Κύμη, πολύ νωρίς το περασμένο καλοκαίρι. Το ρεπορτάζ ήθελε να τον έχει από πέρυσι σταμπαρισμένο ο Γιάννης Καστρίτης, αλλά τότε δεν είχε καταφέρει να τον αποκτήσει. Η πρεμιέρα του δικαίωσε την επιμονή του προπονητή του και οι υποσχέσεις που άφησε για το μέλλον ήταν μεγάλες.

ΜΕ ΤΗΝ ΛΓΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Η Κύμη μπορεί να σούταρε 11 λιγότερες βολές και να είχε επίσης 11 λιγότερες ασίστ, όμως, το πολύ καλό 10/22 τρίποντα που ειδικά στην τρίτη περίοδο της έδωσαν τον έλεγχο του αγώνα, αλλά και οι περισσότερες επιθέσεις που εκδήλωσε, της έδωδσαν το δικαίωμα να φύγει νικήτρια από το γήπεδο.

 

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ