19.6 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Σπυρίδης: «Θέλουμε δυνατό ξεκίνημα»

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Άρη εν όψει του εκτός έδρας αγώνα του με το Λαύριο, στην πρεμιέρα του στην 27η Basket League.

Οι Θεσσαλονικείς προπονήθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου (06/10) στο Αλεξάνδρειο και το απόγευμα (17.25) θα αναχωρήσουν αεροπορικώς για την Αθήνα, εν όψει του κυριακάτικου (07/10, 18.00) ματς στο κλειστό της Λαυρεωτικής. Στην αποστολή συμμετέχουν δώδεκα παίκτες, οι Τζόουνς, Κάιζερ, Βεργίνης, Μποχωρίδης, Φλιώνης, Μπελ, Νταλό, Χρηστίδης, Σλαφτσάκης, Μακ Γκι, Χάρις και Αγγέλου.

Ο βοηθός του Βαγγέλη Αγγέλου στην τεχνική ηγεσία των «κιτρίνων» Βαγγέλης Σπυρίδης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, ανέφερε για την πρεμιέρα τους στο Λαύριο: «Το Λαύριο είναι μια ομάδα, το παιχνίδι της οποίας στηρίζεται κυρίως στο transition game. Βασικοί εκφραστές της είναι οι τρεις Αμερικανοί γκαρντ Νίξον, Λαμπ και Μέλσον, οι οποίοι υποστηρίζονται από τους δυο Έλληνες, το Χαραλαμπόπουλο και το Λούντζη. Θα πρέπει να σταματήσουμε το γρήγορο παιχνίδι τους και να ελέγξουμε τα ριμπάουντ. Επειδή αμύνονται με ιδιαίτερο τρόπο, θα πρέπει να οργανώσουμε σωστά τις επιθέσεις μας και να έχουμε υπομονή. Θέλουμε να κάνουμε ένα δυνατό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ