16.6 C
Athens
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, 2024

Καρμέλο: «Απολαμβάνω και πάλι το μπάσκετ» (pics)

Ευτυχισμένος στους Χιούστον Ρόκετς δήλωσε ο Καρμέλο Άντονι μετά την πρώτη εμφάνισή του ως «ρουκέτα», στο φιλικό με τους Μέμφις Γκρίζλις στη «Legacy Arena».

Στο Μπέρμιγχαμ,  της Αλαμπάμα, πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη νέα ομάδα του ο 34χρονος φόργουορντ. Μετά τους Ντένβερ Νάγκετς, τους Νιου Γιορκ Νικς και τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ ο 34χρονος φόργουορντ βρήκε το νέο «σπίτι» του στο Τέξας, γεγονός που τον έχει ενθουσιάσει, κάτι που φάνηκε και από τις επιδόσεις του απέναντι στους Μέμφις Γκρίζλις, αλλά και μέσω των δηλώσεών του.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Είναι ωραίο που επέστρεψα στο παρκέ. Κορυφαίοι παίκτες ανταγωνίζονται ο ένας τον άλλον στις προπονήσεις στην ομάδα. Νιώθω καλά που επέστρεψα σε αυτό το ανταγωνιστικό πνεύμα. Νιώθω καλά που επέστρεψα στο μπάσκετ του ΝΒΑ. Βρήκα τη θέση μου στο παρκέ. Πίστευα πως οι συμπαίκτες μου θα με έβρισκαν και το έκαναν. Ακόμα δουλεύουμε και εστιάζουμε στις λεπτομέρειες. Ήταν μια καλή ημέρα αυτό το φιλικό. Πλέον, απολαμβάνω και πάλι το μπάσκετ με την ομάδα που έχουμε φέτος».

https://www.youtube.com/watch?v=JKaVJBrHAds



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ