26.2 C
Athens
Κυριακή, 13 Οκτωβρίου, 2024

Η δεύτερη ευκαιρία του Ντέιβις

Στη δράση επιστρέφει ο Γκλεν Ντέιβις, ο οποίος συμφώνησε να ενισχύσει τη Ζαντάρ την καινούρια σεζόν, στην Αδριατική Λίγκα και το κροατικό πρωτάθλημα.

Στα 32 του, ο πρωταθλητής ΝΒΑ το 2008 με τους Μπόστον Σέλτικς θέλει να κάνει νέο ξεκίνημα στην καριέρα του. Έχει να αγωνιστεί, σε επαγγελματικό επίπεδο, από τη σεζόν 2014-2015 οπότε φόρεσε τη φανέλα των Λος Άντζελες Κλίπερς, ενώ προηγουμένως είχε παίξει στους Ορλάντο Μάτζικ (2011-2014) και τους «Κέλτες» (2007-2011). Η τελευταία επαφή του με το άθλημα ήταν το καλοκαίρι στο πρωτάθλημα BIG3, που διοργανώνει ο Ice Cube, με τη συμμετοχή κι άλλων μεγάλων ονομάτων που έκαναν στο παρελθόν καριέρα στο ΝΒΑ. Οι αγώνες ήταν 3Χ3, έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και μάλιστα αναδείχθηκε πρωταθλητής με τους Πάουερ, αλλά οι απαιτήσεις ήταν πολύ διαφορετικές εν συγκρίσει με ένα κανονικό παιχνίδι μπάσκετ 5Χ5.

 

Οι Κροάτες, πάντως, του εμπιστεύτηκαν θέση στο ρόστερ τους, στην προσπάθειά του να αποδείξει πως… βρίσκεται ακόμα εδώ, μετά την πολύχρονη αποχή του από τα παρκέ. Ο «Big Baby», όπως είναι το παρατσούκλι του, επιλέχθηκε στο νούμερο 35 του ντραφτ του ΝΒΑ το 2007 κι ύστερα από εφτά χρόνια στο «μαγικό κόσμο» αποφάσισε, εν έτει 2015, να βάλει… άνω τελεία στην καριέρα του για να αφοσιωθεί στον κινηματογράφο. Έκανε την προσπάθειά του, συμμετέχοντας σε κάποιες παραγωγές χωρίς μεγάλη επιτυχία. Πλέον, ετοιμάζεται να φορέσει ξανά φανέλα και σορτσάκι, για να κάνει κάτι που σαφώς γνωρίζει καλύτερα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ