24.7 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Σερέλης: «Πιο ελληνικό το φετινό Λαύριο»

Πιο νεανικό, αλλά το ίδιο ανταγωνιστικό με πέρυσι θα παραταχθεί στο νέο πρωτάθλημα της Basket League το Λαύριο, σύμφωνα με το Χρήστο Σερέλη.

Οι «κυανοκίτρινοι», με εφτά παίκτες από πέρυσι να βρίσκονται και στο φετινό ρόστερ τους, στοχεύουν για ακόμα μία σεζόν στο καλύτερο πλασάρισμά τους στην τελική κατάταξη, όπως δήλωσε και ο προπονητής τους στην επίσημη ιστοσελιδα του ΕΣΑΚΕ: «Οι στόχοι της ομάδας είναι να μπορέσουμε να φανούμε το ίδιο ανταγωνιστικοί όπως και πέρυσι. Σε μια χρονιά στην οποία έχουμε αποφασίσει να κάνουμε μια πιο νεανική ομάδα και πιο ελληνική, αλλά θεωρώ ότι βλέποντας την προετοιμασία της ομάδας, η οποία έχει ξεκινήσει, τα παιδιά έχουν πάρα πολύ μεγάλη όρεξη για να τα καταφέρουν. Νομίζω ότι κάθε χρόνος είναι διαφορετικός, άρα όπως πάντα να σωθούμε όσο το δυνατόν νωρίτερα και από εκεί και πέρα να πλασαριστούμε στην καλύτερη δυνατή θέση την οποία μπορούμε να κατακτήσουμε.

Όσον αφορά στο νέο πρωτάθλημα και το επίπεδό του, ο Χρήστος Σερέλης παραδέχθηκε πως το περιμένει πολύ ανταγωνιστικό: «Πιστεύω πως θα έχουμε ένα πάρα πολύ δυνατό πρωτάθλημα φέτος. Το πιο δυνατό από κάθε άλλη χρονιά τα τελευταία χρόνια, εύχομαι να μην έχουμε τραυματισμούς σε καμία ομάδα, κανενός παίκτη, να βλέπουμε όμορφο μπάσκετ με πολύ κόσμο στα γήπεδα και γενικότερα ο φίλαθλος κόσμος να απολαύσει το άθλημα που αγαπάμε».

Ο αρχηγός Mιχάλης Περράκης, από την πλευρά των παικτών, ανέφερε: «Κατ’ αρχάς να έχουμε όλοι υγεία τη νέα χρονιά που έρχεται το οποίο είναι και το πιο σημαντικό και πιστεύω πως εάν το καταφέρουμε αυτό θα είμαστε πάρα πολύ ανταγωνιστικοί τη νέα σεζόν. Θεωρώ ότι έχοντας νεανική ομάδα θα φθάσουμε τα στάνταρ μας πάρα πολύ ψηλά, έχουμε πολλή όρεξη και πιστεύω πως με τη δουλειά που κάνουμε στις προπονήσεις θα φθάσουμε ακόμα πιο ψηλά. Οι προσθήκες των Ελλήνων παικτών φέτος μας δίνουν φρεσκάδα, νιάτα και όρεξη, τα οποία θα βγάλουμε μέσα στο γήπεδο με πολλή διάθεση. Εύχομαι όλες οι ομάδες και οι παίκτες να έχουν υγεία, όλοι οι προπονητές να έχουν υπομονή και υγεία κι εύχομαι να βλέπουμε όλο και καλύτερο μπάσκετ, το οποίο και γίνεται όλο και πιο ποιοτικό κάθε χρόνο».

Διαβάστε, εδώ, ολόκληρο το αφιέρωμα του ΕΣΑΚΕ στο Λαύριο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ