21.4 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Ες αύριον τα σπουδαία για τον Γκος

Μερικές ώρες ακόμη παράταση πήρε η αγωνία στον ΠΑΟΚ για την κατάσταση του Φιλ Γκος. Ο Αμερικανός που τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο στο πρώτο παιχνίδι με την Μπαχτσέσεχίρ στην Κωνσταντινούπολη, υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τα αποτελέσματα της οποίας θα γίνουν γνωστά αύριο.

 

 

Την εξέταση του παίκτη θα δει ο γιατρός της ομάδας που θα εξετάσει και τον παίκτη ώστε να αποσαφηνιστεί η σοβαρότητα του προβλήματος. Σε κάθε περίπτωση στον ΠΑΟΚ υπάρχει έντονη ανησυχία αφού το σημείο στο οποίο χτύπησε ο ηγέτης της ομάδας, δημιουργεί φόβους για τα... χειρότερα. Κατά τα άλλα το αγωνιστικό τμήμα μετά το σημερινό ρεπό θα μπει και πάλι αύριο στο γήπεδο, μπαίνοντας και στην τελική ευθεία της προετοιμασίας της για την έναρξη της περιόδου.

 

 

Για τον Δικέφαλο το πρόγραμμα της εβδομάδας έχει δύο ακόμη φιλικά παιχνίδια, την Πέμπτη με το Περιστέρι και την Παρασκευή με την Κύμη. Με την ελπίδα ότι ο Γκος θα είναι υγιής και διαθέσιμος αλλά και ότι θα μπει στο πρόγραμμα της ομάδας ο Γιάννης Αθηναίου που δεν συμμετείχε σε κανένα από τα εννιά φιλικά της προετοιμασίας λόγω του προβλήματος στη γάμπα το οποίο “κουβάλησε” από την περσινή σεζόν.

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ