21.3 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Θερμή υποδοχή Παναθηναϊκού στη Ρουμανία (pics)

Στην Κλουζ Ναπόκα βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα δώσει το απόγευμα της Κυριακής (23/09, 19.00) φιλικό με την Κλουζ.

Οι «πράσινοι» προπονήθηκαν το πρωί στη «Sala Polivalenta», όπου τους επισκέφτηκαν παιδιά των ακαδημιών της Κλουζ, αλλά και νεαροί παίκτης της ρουμάνικης ακαδημίας με την οποία συνεργάζεται ο Ερασιτέχνης και λαμβάνει την τεχνογνωσία του. Στη συνέχεια, ο δήμαρχος Εμίλ Μποκ παρέθεσε γεύμα τόσο στον Τσάβι Πασκουάλ και τους παίκτες του όσο και στην Κλουζ, στο δημαρχείο. Στο περιθώριο της εκδήλωσης, μάλιστα, μίλησε με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για τον Παναθηναϊκό: «Πρόκειται για την μεγαλύτερη ομάδα μπάσκετ της Ευρώπης με έξι ευρωπαϊκά τρόπαια και η σπουδαιότερη που βρέθηκε ποτέ στη Ρουμανία. Δεν υπάρχει άλλη ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό σε ολόκληρη την Ευρώπη. Σας ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνετε».

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Μάνος Παπαδόπουλος, από την πλευρά του ευχαρίστησε το δήμαρχο για τα καλά του λόγια, όπως και τους ανθρώπους της Κλουζ για τη θερμή υποδοχή και τη φιλοξενία. Η ελληνική αποστολή πρόσφερε, ως δώρο, στον Εμίλ Μπολ και μια εμφάνιση της ομάδας με τις υπογραφές όλων των παικτών κι εκείνος, ως ελάχιστο «ευχαριστώ» για την παρουσία τους στην πόλη, τους βράβευσε με ένα αναμνηστικό κύπελλο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ