25.4 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Ετοιμάζεται για Κρήτη με απουσίες ο Ολυμπιακός

Με αρκετές απουσίες και προβλήματα προετοιμάζεται ο Ολυμπιακός για το ταξίδι του στην Κρήτη και το 3ο Διεθνές Τουρνουά που θα φιλοξενηθεί στο ΚΓ Ηρακλείου στα Δύο Αοράκια.
Ο Βασίλης Σπανούλης και ο Γιώργος Πρίντεζης απουσίασαν, καθώς και οι δύο βρίσκονται για υποχρεώσεις της Ευρωλίγκας στην Βαρκελώνη και στην Κωνσταντινούπολη αντίστοιχα.
 
Ο Κώστας Παπανικολάου απουσίασε επίσης, καθώς ταλαιπωρείται από σφίξιμο στον τετρακέφαλο, ενώ ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έβγαλε μέρος της προπόνησης, εξαιτίας σπασμού στη μέση που τον είχε κρατήσει εκτός χθες. Από την άλλη ήταν η τελευταία προπόνηση για τους παίκτες που είχαν δώσει το "παρών" και είχαν βοηθήσει τον Ολυμπιακό, με τις πολλές απουσίες που υπήρχαν εξαιτίας των υποχρεώσεων των Εθνικών Ομάδων.
Στο απουσιολόγιο γράφτηκε και το όνομα του Ντέιβιντ Μπλατ, λόγω του Yom Kippur (ημέρα Εξιλασμού). Πρόκειται ίσως για την πιο σπουδαία γιορτή του εβραϊκού θρησκευτικού έτους. Αυτήν την ημέρα, βάσει του εβραϊκού έθιμού, σταματούν να δουλεύουν, νηστεύουν και πηγαίνουν στις Συναγωγές. Η προπόνηση έγινε υπό τις οδηγίες του άμεσου συνεργάτη του, Κεστούτιτς Κεμζούρα.
Οι "ερυθρόλευκοι" αναχωρούν αύριο (20/9) το πρωί για το Ηράκλειο. Η αποστολή θα βρίσκεται στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" στις 8.40.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ