27.3 C
Athens
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Μαχαιρώθηκαν Αμερικανοί παίκτες στη Ρουμανία

Απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε στη Ρουμανία, με δύο παίκτες της Κούζα Σπορτ Μπράλια να βρίσκονται μαχαιρωμένοι ύστερα από επίθεση που δέχθηκαν από αγνώστους.

Ο Τζόζεφ Μακ Κλέιν και ο Ντάρελ Μπόουι, που μεταγράφηκαν φέτος στη ρουμανική ομάδα, διασκέδαζαν το βράδυ του Σαββάτου (15/09) σε κλαμπ όταν τους επιτέθηκε ντόπιος, άνευ αφορμής, σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες. Αμφότεροι οι Αμερικανοί δεν θέλησαν να δώσουν συνέχεια στο περιστατικό και αποχώρησαν από το νυχτερινό κέντρο, ωστόσο λίγα μέτρα παρακάτω είχε στηθεί ενέδρα από ομάδα ατόμων, που τους επιτέθηκε και αρχικά τους γρονθοκόπησε. Εκείνοι αντέδρασαν κι εν συνεχεία οι άγνωστοι τούς χτύπησαν με καρέκλες και τελικά τους μαχαίρωσαν, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να διακομιστούν στο πλησιέστερο νοσοκομείο για να χειρουργηθούν άμεσα.

O 25άχρονος Μακ Κλέιν, εκτός από τραύματα στο κεφάλι, έφερε πληγές και στο στήθος και το στομάχι. Ο 24χρονος Μπόουι, από την πλευρά του, εισήλθε στο νοσοκομείο σε πολύ σοβαρότερη κατάσταση. Διακομίστηκε, μάλιστα, με ελικόπτερο στο Βουκουρέστι και παραμένει στη μονάδα εντατικής θεραπείας, εκτός κινδύνου, αφού τραυματίστηκε στο πρόσωπο, το λαιμό και την κοιλιακή χώρα, με την εκπρόσωπο του νοσοκομείου Τζίνινα Νικολάου να κάνει λόγο για διάτρηση πνεύμονα ύστερα από πολλαπλά τραύματα από μαχαιριές. Οι αστυνομικές αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει έρευνα, αλλά ο αριθμός των εμπλεκόμενων ατόμων παραμένει προς το παρόν άγνωστος. Η αστυνομία προσπαθεί να συλλέξει υλικό από τις κάμερες παρακολούθησης, ώστε να συλλάβει στους δράστες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ