25.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Μανωλόπουλος: “Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία”

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος δεν ήταν απογοητευμένος από την ήττα της ΑΕΚ, αντιθέτως εκτίμησε ότι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα η ομάδα του έπαιξε καλά. Πού απέδωσε την ήττα; Στη σκληράδα που έβαλε ο Άρης στο παιχνίδι του.

"Δεν θέλω να μηδενίσω την εμφάνισή μας", είπε. "Στο μεγαλύτερο διάστημα παίξαμε αρκετά καλό μπάσκετ, είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας, είχαμε ισορροπία στην επίθεσή μας, στο αμυντικό κομμάτι κάναμε αυτά που έπρεπε. Θεωρώ ότι όταν ο Άρης ξεκίνησε να παίζει πολύ σκληρά, ενώ το είχαμε πει, χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και δεν κάναμε αυτά που έπρεπε. Επίσης είχαμε μεγάλο πρόβλημα στα επιθετικά ριμπάουντ και δεν κάναμε αυτά που έπρεπε στο τέλος".

Αναφερόμενος στην απόδοση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, που δεν ήταν καλή, τόνισε ότι "είναι πολύ μεγάλος παίκτης και πολύ σημαντικός. Η άμυνα του Άρη ήταν προσαρμοσμένη πάνω του και δεν έβγαλε ανοικτά σουτ. Δεν θα κάνει περιττές ή βεβιασμένες ενέργειες. Δεν ψάχνω για δικαιολογίες. Πριν το παιχνίδι είπαμε ότι ο Άρης καίγεται, αλλά εμείς παίζουμε πάντα για να κερδίζουμε. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία". 

Κλείνοντας παραδέχθηκε πως "δεν κάναμε καλή δουλειά και ο Κάμινγκς πήρε περισσότερες προσπάθειες. Γενικώς χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, όταν ο Άρης έγινε πολύ σκληρός".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ