26.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Μπιέλιτσα: «Μου είχε λείψει πολύ αυτή η ατμόσφαιρα»

Ο Νεμάνια Μπιέλιτσα επέστρεψε στην Εθνική Σερβίας και τα συναισθήματα που βίωσε στα Δύο Αοράκια, στον αγώνα με την Ελλάδα, ήταν απερίγραπτα.

Ο 30χρονος φόργουορντ των Σακραμέντο Κινγκς φόρεσε τη φανέλα με το εθνόσημο ξανά, ύστερα από δύο χρόνια, αγωνιζόμενος στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019. Η επάνοδός του έμελλε να γίνει επί κρητικού εδάφους, με τους Έλληνες φιλάθλους να δημιουργούν μοναδική ατμόσφαιρα στο κλειστό του Ηρακλείου, γεγονός στο οποίο στάθηκε και ο ίδιος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης: «Μου είχε λείψει πολύ η ατμόσφαιρα που αντιμετώπισα στο γήπεδο του Ηρακλείου. Μου άρεσε που το γήπεδο ήταν γεμάτο. Είναι υπέροχο για τον κόσμο».

Κληθείς να σχολιάσει για το πώς αντιμετώπισε τη διετή απουσία του από την Εθνική και ειδικότερα από τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019 που έγιναν μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου, πέρυσι το χειμώνα, συμπλήρωσε: «Ήταν απαίσιο να βλέπω την εθνική ομάδα από την τηλεόραση, επειδή δεν μπορούσα να παίξω. Πέρασα επτά χρόνια παίζοντας για τη χώρα μου και μου προκαλούσε πολλά συναισθήματα το να βλέπω τη Σερβία να παίζει χωρίς εμένα. Θέλω απλώς να είμαι υγιής και έτοιμος και να παίζω για την Εθνική».

Οι «Πλάβι» έχασαν από τη «γαλανόλευκη» κι έμειναν στην τρίτη θέση του Ομίλου L με 4-3, αλλά ο Νεμάνια Μπιέλιτσα δεν αποθαρρύνεται αναφορικά με το στόχο της πρόκρισης στην Κίνα. «Μας έλειπαν κάποιοι παίκτες, αλλά πρέπει να παίξουμε καλύτερα στα επόμενα παιχνίδια και να εξασφαλίσουμε την πρόκριση στα τελικά», κατέληξε. Επόμενος αντίπαλος για τη Σερβία στα προκριματικά είναι η Εσθονία, στο Βελιγράδι (16/09, 21.15).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ