23.5 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Μπάνκι: «Είχαμε έξτρα κίνητρο»

Το όνομα του αντιπάλου έδωσε έξτρα κίνητρο στους παίκτες της ΑΕΚ, στο φιλικό απέναντι στον Παναθηναϊκό στη Λευκωσία, σύμφωνα με το Λούκα Μπάνκι.

Η «Ένωση» ξεπέρασε το εμπόδιο των «πρασίνων» στην πρεμιέρα της στο τουρνουά «ΟΠΑΠ Basketball Tournament Νεόφυτος Χανδριώτης» στο «Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία», με τον Ιταλό προπονητή να παραδέχεται μετά το τέλος του ματς: «Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια και από το πάθος των παικτών μου. Έπρεπε να διαχειριστούμε το σοβαρό πρόβλημα με τους τραυματισμούς μας και δεν ήταν εύκολο. Όμως, οι παίκτες μου είχαν έξτρα κίνητρο λόγω του ονόματος του αντιπάλου. Κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια».

Όσον αφορά στη συνέχεια, με την ΑΕΚ να δίνει επί κυπριακού εδάφους άλλα δύο παιχνίδια απέναντι στη Χίμκι (15/09, 17.30) και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (16/09, 17.00), εξήγησε: «Βέβαια, στα επόμενα ματς πρέπει να κάνουμε διαχείριση του χρόνου συμμετοχής των παικτών. Δεν είναι εύκολο μέσα σε 24 ώρες να κάνουμε το ίδιο καλό παιχνίδι. Μπορούμε, όμως, στη συνέχεια του τουρνουά να είμαστε πάντα ανταγωνιστικοί. Συνεχίζουμε τη δουλειά μας».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ