22.8 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ζούμπατς: “Δεν είναι δίκαιο αυτό το σύστημα”

Ένας από τους πιο σημαντικούς αγώνες για τους Προκριματικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου φιλοξενείται αύριο (14/9) στο Όσιγεκ, όπου η Κροατία υποδέχεται την Λιθουανία.

Τόσο ο προπονητής της ομάδας, Ντράζεν Αντζούλοβιτς, όσο και ο Ίβιτσα Ζούμπατς είχαν ενστάσεις να καταθέσουν για τα παράθυρα και τον τρόπο που αυτά διεξάγονται. Ο Ζούμπατς μάλιστα αποκάλυψε πως οι Λέικερς δεν ήταν θετικοί στο να ταξιδέψει για το παιχνίδι: "Όχι δεν ήταν και τόσο χαρούμενοι γι' αυτή μου την απόφαση να παίξω με την Εθνική Ομάδα. Νομίζω πως κανείς δεν χαίρεται με αυτό το σύστημα. Είναι δύσκολο και δεν είναι δίκαιο για κάποιες ομάδες. Σίγουρα δεν είναι δίκαιο για την Κροατία. Αλλά θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να βγούμε με τον καλύτερο τρόπο από αυτή την κατάσταση".

Οι Λιθουανοί βρίσκονται στο 6-0, αλλά οι Κροάτες είναι στο 3-3 και χρειάζονται αυτή τη νίκη. Ο προπονητής της Εθνικής Κροατίας, Ντράζεν Αντζούλοβιτς το γνωρίζει καλά. Ίσως αυτό το 3-3 είναι που τον κάνει να μην βλέπει και με τόσο καλό μάτι τα παράθυρα: "Ποιος μπορεί να καταλάβει αυτό το σύστημα; Να παίζεις προκριματικούς χωρίς τους καλύτερους παίκτες σου.Δεν είναι καλό για το άθλημα, τον κόσμο, τις ομοσπονδίες τις ίδιες. Το πρώτο πράγματα που πρέπει να είναι να φτάσουν όλες οι πλευρές σε μια συμφωνία αύριο... Σήμερα!"

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ