18 C
Athens
Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Με τηλεόραση το τουρνουά της Κύπρου

Η περίοδος της αναμονής όλων ημών να πάρουμε μια πρώτη γεύση από τις ομάδες, που εδώ και πάνω από 20 μέρες προετοιμάζονται, έφτασε στο τέλος της. Από την Παρασκευή ως και την Κυριακή θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τόσο τον Παναθηναϊκό όσο και την ΑΕΚ να παίρνουν μέρος στο τουρνουά, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο κλειστό "Τάσσος Παπαδόπουλος-Ελευθερία" της Λευκωσίας στην Κύπρο. Οι αγώνες του θα καλυφθούν τηλεοπτικά από την Cosmote TV (Cosmote Sport 4), μάλιστα στην πρεμιέρα την Παρασκευή είναι προγραμματισμένο να παίξουν μεταξύ τους οι δύο ελληνικές ομάδες στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν. Έστω και... φιλικό.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι καμία από τις δύο ομάδες δεν θα είναι πλήρης, αντίθετα αμφότερες θα έχουν πολλές και σοβαρές απουσίες. Από τον Παναθηναϊκό λείπουν οι έξι διεθνείς: Καλάθης, Παπαπέτρου, Αντετοκούνμπο, Μήτογλου, Παπαγιάννης με την Εθνική Ελλάδας και Λούκας Λεκαβίτσιους με την Εθνική Λιθουανίας.

Και η ΑΕΚ έχει έναν διεθνή, τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, αλλά και τρεις τραυματίες. Οι Χάουαρντ Σαντ-Ρος, Εξέβιερ Ράταν-Μέις και Βασίλης Καββαδάς δεν θα ταξιδέψουν στην Κύπρο, αλλά θα μείνουν στην Αθήνα για να συνεχίσουν τις θεραπείες ώστε να ξεπεράσουν τους μυικούς τραυματισμούς στα πόδια τους και να προλάβουν τουλάχιστον τα φιλικά στην Τουρκία, που θα γίνουν μετά τις 20 του μήνα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του τουρνουά:

Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου

18:30 Μακάμπι Τελ Αβίβ - Χίμκι

21:00 Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου

17:30 Χίμκι - ΑΕΚ

20:00 Παναθηναϊκός - Μακάμπι Τελ Αβίβ

Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου

17:00 Μακάμπι Τελ Αβίβ -  ΑΕΚ

19:30 Παναθηναϊκός -  Χίμκι



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ