21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Οριόλα: «Υπάρχουν λύσεις για τα παράθυρα»

Ο Πιερ Οριόλα τοποθετήθηκε για τα όσα συμβαίνουν μέσα στην αγωνιστική περίοδο με τους παράλληλους αγώνες των εθνικών ομάδων και της Ευρωλίγκας.

Ο νέος αρχηγός της Μπαρτσελόνα μίλησε για τις λύσεις, που θα μπορούσαν να ληφθούν για το συγκεκριμένο θέμα, αναφέροντας πως δε γνωρίζει ποια θα μπορούσε να είναι αυτή, είτε αφορά παύση των «παραθύρων» είτε παύση του προγράμματος των διοργανώσεων.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Αυτό που συμβαίνει τελικά είναι να βλάπονται πάντα οι παίκτες. Δεν λέω πως είναι λάθος των ομάδων, αλλά αυτό ισχύει. Οι παίκτες θέλουν να είναι και στους συλλόγους τους, αλλά και στις Εθνικές. Μέσα στη σεζόν είναι αδύνατο να επιλέξεις, πρέπει να είσαι με την ομάδα σου γιατί οι διοργανώσεις δεν σταματούν. Αλλά τώρα, σε περίοδο προετοιμασίας, θέλουμε να είμαστε με τις εθνικές μας ομάδας. Η κατάσταση είναι περίπλοκη και στη μέση βρισκόμαστε εμείς, οι παίκτες».

Ερωτηθείς για λύσεις τόνισε:  «Δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς τη λύση. Θα μπορούσε να είναι από το να σταματήσουν τα παράθυρα, μέχρι να σταματά για μία εβδομάδα η Euroleague όπως συμβαίνει με το Eurocup και το Basketball Champions League, για να μπορούν να πηγαίνουν οι παίκτες. Η Euroleague όμως δεν σταματά και ματς των παραθύρων πρέπει να παιχθούν. Πρέπει να ζήσουμε μ' αυτό και να προσπαθήσουμε να πηγαίνουμε, όποτε είναι εφικτό».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ