25.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Με «δήμιο» τον Σατοράνσκι η Τσεχία, «κατοστάρα» η Τουρκία (pics)

Η Τσεχία ήταν εξαιρετικά παραγωγική κόντρα στην Ιταλία, την κέρδισε με 87-80 και τη διαφορά έκανε ο Τόμας Σατοράνσκι, που εκτός του double double ήταν κι εκείνος που «εκτέλεσε» την αντίπαλο με καθοριστικό τρίποντο, ενώ λίγο αργότερα η Τουρκία θα «συνέτριβε» με 100-79 την οικοδέσποινα του φιλικού τουρνουά, Γερμανία.

Σατοράνσκι παρόντος... τα πράγματα είναι διαφορετικά για την Τσεχία. Ο «αστέρας» των Ουίζαρντς ήταν φοβερός απέναντι στην Ιταλία και οδήγησε την Εθνική του σε νίκη στο μεταξύ τους φιλικό για το τουρνουά του Αμβούργου με 87-80, με το τρίποντό του ένα λεπτό πριν από τη λήξη του αγώνα, που «έγραψε» το 76-83, να κρίνει επί της ουσίας το παιχνίδι. Ο ίδιος είχε double double με 14 πόντους και 10 ασίστ, με τον Γιαν Βέσελι να κυριαρχεί στους «αιθέρες» με 19 πόντους και 8 ριμπάουντ. Στην αντίπερα όχθη, ο Μπράιαν Σακέτι ξεχώρισε με 17 πόντους μαι τέσσερις ασίστ.

Στο έτερο παιχνίδι για αυτό το τουρνουά, οι πολλοί της Τουρκίας κέρδισαν... τον έναν Σρέντερ της Γερμανίας, και μάλιστα με «κατοστάρα» (100-79). Το παιχνίδι έμοιαζε αμφίρροπο για 30 λεπτά, με το σκορ στο 68-70, αλλά στη συνέχεια οι οικοδεσπότες «κατέρρευσαν», για να πάρει άνετα το αποτέλεσμα η γειτονική μας χώρα, που είχε τον Τσεντί Οσμάν κορυφαίο με 20 πόντους, όπως και τον Ερσάν Ιλιασόβα με 18 πόντους, οκτώ ριμπάουντ και έξι ασίστ. Ο Ντένις Σρέντερ ήταν... μόνος του με 32 πόντους και 14 ασίστ για τους Γερμανούς σχεδόν, με τον Μάικ Ζίρμπες να προσθέτει 15 πόντους με έξι ριμπάουντ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ