21.3 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Με πολλές απουσίες οι Γάλλοι

Το τουρνουά που γίνεται στο Παρίσι αυτό το Σαββατοκύριακο με τη συμμετοχή και της Εθνικής μας υποτίθεται ότι διοργανώνεται για να βοηθήσει τις ομάδες στην προετοιμασία τους για τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, φαίνεται όμως πως οι Γάλλοι εμφανίζονται λίγο χαλαροί. Κάτι το 6-0, με το οποίο ξεκινούν την προσπάθειά τους στη β' φάση των προκριματικών και το οποίο ουσιαστικά τους έχει φέρει με το... ενάμισι πόδι στην Κίνα, κάτι οι προετοιμασίες των συλλόγων, που βρίσκονται σε εξέλιξη, έχουν προκαλέσει πολλές απουσίες από την Εθνική ομάδα, οι οποίες ωστόσο δεν αρέσουν ιδιαίτερα στον κόσμο.

Είναι χαρακτηριστικό πως στο τουρνουά (άρα και στον αγώνα της Κυριακής με την Εθνική μας) η Γαλλία θα παραταχθεί με μόνους πρωτοκλασάτους τους Νικολά Μπατούμ και Έντουιν Τζάκσον. Όλοι οι υπόλοιποι (με εξαίρεση τους Μουσταφά Φολ και Ματίας Λεσόρ) είναι παίκτες που προέρχονται από το γαλλικό πρωτάθλημα και όχι ιδιαίτερα δημοφιλείς.

Βέβαια από τη Δευτέρα θα ενσωματωθούν στις προπονήσεις και οι Νάντο Ντε Κολό, Βενσάν Πουαριέ και Άντριου Αλμπισί, που θα παίξουν στους δύο αγώνες με Βουλγαρία και Φινλανδία για το «παράθυρο», όμως ούτε αυτό καθησυχάζει ιδιαίτερα τον κόσμο, που βλέπει ότι η ομάδα τους αντιμετωπίζει λίγο... ελαφρά αυτά τα παιχνίδια. 

Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που η Φινλανδία, την οποία οι «τρικολόρ» θα αντιμετωπίσουν στο Μονπελιέ στις 16 του μήνα, προετοιμάζεται γι' αυτά τα παιχνίδια εδώ και τρεις εβδομάδες. Και τα έχει αναγάγει περίπου σε... εθνικό θέμα!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ