22.8 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Λεκαβίτσιους: «Είχα άγχος αν θα ανανεώσω»!

Τελειώνοντας η περασμένη σεζόν, ο Λούκα Λεκαβίτσιους ήταν σε μεγάλο βαθμό εξασφαλισμένος. Είχε συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και για τη νέα σεζόν και το μόνο που έμενε, ήταν να ενεργοποιηθεί η οψιόν ανανέωσής του. Έλα όμως που αυτόν τον είχε φάει το άγχος!

Το αποκάλυψε μιλώντας σε Λιθουανούς δημοσιογράφους αυτές τις μέρες που βρίσκεται στην πατρίδα του για να παίξει με την Εθνική ομάδα. Ανησυχούσε μήπως ο Παναθηναϊκός δεν ενεργοποιούσε την οψιόν. Και τούτο, παρόλο που, όπως ο ίδιος είπε, είχε λάβει εξ αρχής την διαβεβαίωση από τον Τσάβι Πασκουάλ ότι τον υπολογίζει και για τη νέα σεζόν. Μέχρι να πέσουν οι υπογραφές όμως...

«Μου είπαν πει ότι κατά 99% θα έμενα στην ομάδα. Περίμενα όμως για αυτή τη μέρα. Είχα άγχος, αλλά προσπαθούσα να μένω ήρεμος από την στιγμή που είχα αυτή την ενημέρωση. Ο προπονητής μου είχε υποσχεθεί ότι θα μείνω, οπότε έκανα προσπάθεια να μην γεμίζω το μυαλό μου με διάφορα», δήλωσε ο Λεκαβίτσιους, που πλέον είναι ήσυχος...

Δήλωσε, ωστόσο, και κάτι άλλο. Ότι σκέφτηκε σοβαρά να φύγει αν ο Παναθηναϊκός μετακόμιζε στο Basketball Champions League! «Πράγματι, κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν σκεφτόμουν σοβαρά να φύγω από την ομάδα εάν εκείνη πήγαινε στο Basketball Champions League. Ακόμη, θέλω να αγωνίζομαι στο ανώτερο επίπεδο που είναι η Ευρωλίγκα. Μίλησα με τον μάνατζέρ μου, όπου του είπα ότι στην περίπτωση που θα γινόταν κάτι τέτοιο, θα έφευγα.

Αλλά, όταν τελείωσε η σεζόν, τότε όλα πήγαν καλά. Ο προπονητής και ο πρόεδρος είπαν ότι θα παραμείνουμε. Τότε, όλα ήταν καλά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ