22.3 C
Athens
Τρίτη, 1 Οκτωβρίου, 2024

Αμφίβολος ο Σαντ-Ρος και για την Κύπρο

Μετά τον τραυματισμό του στο δεξί μηρό ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος επέστρεψε στην Αθήνα για να υποβληθεί σε λεπτομερείς εξετάσεις και δεν θα αγωνιστεί στα δύο φιλικά της ΑΕΚ στο Βελιγράδι με Μέγκα Λεξ και Ερυθρό Αστέρα. Είναι, ωστόσο, πολύ πιθανό να απουσιάσει και από το δυνατό τουρνουά της Κύπρου, στο οποίο θα πάρει μέρος η ΑΕΚ το άλλο Σαββατοκύριακο με αντιπάλους τον Παναθηναϊκό, την Χίμκι και τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο τραυματισμός του Κουβανού δεν μοιάζει να είναι ιδιαίτερα σοβαρός. Παρόλο που η τελικά διάγνωση θα γίνει με βάση το πόρισμα της μαγνητικής, εντούτοις η πρώτη εκτίμηση που έχει γίνει, κάνει λόγο για ένα τράβηγμα, το οποίο μπορεί να τον αφήσει εκτός προπονήσεων για περίπου μία εβδομάδα. 

Αν επαληθευτεί αυτή η εκτίμηση, ο Σαντ-Ρος δεν θα μπορέσει να προπονηθεί καθόλου μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη, οπότε η αποστολή της ΑΕΚ θα αναχωρήσει για την Κύπρο, και με δεδομένο ότι θα είναι ανέτοιμος, ο Λούκα Μπάνκι σκέφτεται πως δεν υπάρχει λόγος να τον βάλει σε αυτά τα δυνατά φιλικά. Πολύ περισσότερο από τη στιγμή που πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις ελλοχεύει ο κίνδυνος υποτροπής.

Σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να ληφθούν αποφάσεις πριν από την οριστική διάγνωση του γιατρού.

Το βέβαιο είναι ότι η ΑΕΚ θα παίξει τα δύο φιλικά στο Βελιγράδι χωρίς τρεις παίκτες (Σαντ-Ρος, Καββαδάς, που είναι τραυματίες, και Λαρεντζάκης, που είναι με την Εθνική), ενώ και στην Κύπρο θα πάει σίγουρα χωρίς τους Καββαδά και Λαρεντζάκη. Ίσως και χωρίς τον Σαντ-Ρος...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ