23.8 C
Athens
Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Ναβάρο στον Γκασόλ: “Σε περίμενα, αλλά…” (vids, pics)

Η συγκίνηση περίσσευε στο "αντίο" του Χουάν Κάρλος Ναβάρο. Τα λόγια του, το παρατεταμένο χειροκρότημα συμπαικτών και συνοδοιπόρων όλα αυτά τα χρόνια και της οικογένειάς του που βρισκόταν στην πρώτη γραμμή κι ένα βίντεο με την πρώτη του μπασκέτα, το γήπεδο και μικρές στιγμές, λύγισαν τον Καταλανό γκαρντ, που προσπαθούσε να κρύψει τα δάκρυά του στη σκηνή.

"Είναι ώρα να πω αντίο στα γήπεδα και είμαι ευγνώμων σε όλους και για όλα", ήταν τα πρώτα λόγια του Ναβάρο, για να προσθέσει: "Είναι μια μέρα πολύ σημαντική για μένα. Ευχαριστώ την ομάδα στην οποία βρίσκομαι εδώ και 21 χρόνια και την Εθνική Ομάδα με την οποία κατέκτησα όλα όσα μπορούσα να ονειρευτώ".

Έκανε αναφορά σε έναν προς έναν σε συμπαίκτες του που ήταν εκεί στο σημερινό "αντίο" και στάθηκε λίγο περισσότερο στον Πάου Γκασόλ, από τους καλύτερους φίλους του και συμπαίκτη του στην Εθνική Ομάδα, αλλά και στην Μπαρτσελόνα: "Πάου, σε περίμενα, αλλά δεν μπορούσα περισσότερο. Θα ήθελα πάρα πολύ να παίξω έναν τελευταίο χρόνο εδώ μαζί σου!"

Όταν σταμάτησε να μιλάει άρχισε ένα χειροκρότημα που τον έκανε να λυγίσει... Ένα χειροκρότημα που έμοιαζε πως δεν θα σταματούσε. Οι συμπαίκτες του απέδωσαν το δικό τους φόρο τιμής σε έναν θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ όρθιοι, χειροκροτώντας, συγκινημένοι...

 

Χωρίς και ο ίδιος να μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά του, όσο κι αν προσπάθησε να τα κρύψει....

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ