22.8 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο… αποφασισμένος Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (vid)

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος προπονείται πολύ σκληρά εν όψει της νέας σεζόν, ελπίζοντας να βρει στο Λαύριο την νέα «ώθηση» που ψάχνει για την καριέρα του.

Ένα από τα μεγαλύτερα «στοιχήματα» του ελληνικού μπάσκετ, αν όχι το μεγαλύτερο με τις υπάρχουσες συνθήκες γύρω από την καριέρα του, είναι ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος. Ο 21χρονος φόργουορντ, ξεκινώντας από τον ηγέτη της επόμενης ημέρας του Παναθηναϊκού, κατέληξε να αποχωρήσει από τους «πράσινους», συνεχίζοντας στο Λαύριο και κάνοντας εκεί την νέα αρχή.

Οι δικές του φιλοδοξίες, που «αγγίζουν» μέχρι το ΝΒΑ, όπως κι εκείνες της ομάδας, που για πρώτη φορά στην ιστορία της θα παίξει στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις, είναι μεταξύ των στοιχείων που έφεραν τη συμφωνία, με τον Χαραλαμπόπουλο να βρίσκει ίσως τη σωστή ευκαιρία για την «εκτόξευση» που ψάχνει εδώ και χρόνια, έχοντας προς το παρόν μείνει μόνο στις επιτυχίες με τις μικρές εθνικές ομάδες. Το τελευταίο πεντάμηνο, πάντως, η πρόοδός του είναι εντυπωσιακή στα χέρια του Δημήτρη Μπόμπα.

Ο Έλληνας γυμναστής, που έχει αναλάβει αποκλειστικά την εκγύμναση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, τον έβαλε άμεσα... στα σκληρά, ώστε να δουλέψει με το σώμα του και να παρουσιαστεί έτοιμος για τις νέες του προκλήσεις. Ο ίδιος, μάλιστα, τα κατέγραψε, δείχνοντας πως ο παίκτης «λιώνει» και, όντως, δεν είναι λίγα τα κομμάτια, όπου μοιάζει να βελτιώνεται.

Δείτε Χαραλαμπόπουλο... επί το έργον:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ