22.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Πατάει παρκέ και η Φενέρμπαχτσε

Μία από τις τελευταίες ομάδες που θα πατήσει παρκέ για να αρχίσει προετοιμασία για την αγωνιστική περίοδο 2018-19 είναι η Φενέρμαχτσε. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει δώσει ραντεβού με τους παίκτες του αύριο (3/9) στο γήπεδο.

Οι απόντες από την προετοιμασία θα είναι αρκετοί, εξαιτίας των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019. Ο Μελίχ Μαχμούτογλου θα είναι με την Εθνική Τουρκίας, ο Κώστας Σλούκας με την Εθνική Ελλάδας, ο Νικολό Μέλι και ο Λουίτζι Ντατόμε με την Εθνική Ιταλίας, ο Γιαν Βέσελι με την Εθνική Τσεχίας και ο Νίκολα Κάλινιτς με την Εθνική Σερβίας. Νεαροί παίκτες όπως ο Μίντσεφ και ο Μπιμπέροβιτς θα βοηθήσουν στην προετοιμασία δίπλα στους Χερσέκ, Γκιουλέρ, Ντίξον, Ένις, Ντουβερίογλου, Αρνά, Γκούντουριτς, Λοβέρν. Η Φενέρ θα έχει και... ενισχύσεις από παίκτες που δεν έχουν ακόμη κάποιο συμβόλαιο όπως έιναι ο Άλεν Όμιτς, ο Νίκολα Ντράγκοβιτς, ο Γιεσουκάν Ονάρ, ο Γιόκαν Σιρίν και ο Τζόρτζε Ντρένοβατς.

Η προετοιμασία από 3 ως 13 Σεπτεμβρίου θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη. Το πρώτο τουρνουά στο οποίο θα πάρει μέρος είναι στο Κάλιαρι (15-16/9) με την παρουσία ακόμη της Ολίμπια Μιλάνο, της Ντινάμο Σάσαρι και της Λιμόζ. Ο πρώτος αγώνας στις 15 Σεπτεμβρίου (18.00) θα είναι με την Λιμόζ και την δεύτερη τα ζευγάρια θα σχηματιστούν ανάλογα τα αποτελέσματα της πρώτης μέρας (18.00 ο μικρός τελικός και 20.30 ο τελικός). Η Φενέρ θα δώσει ένα ακόμη φιλικό στην Ιταλία, με την Ντινάμο Σάσαρι στις 18 Σεπτεμβρίου (20.30), πριν αναχωρήσει για την Κροατία και το τουρνουά της Ζαντάρ. Το πρόγραμμα της τούρκικης ομάδας στην κροατική πόλη θα είναι:

21/9, 17.30 Φενέρμπαχτσε-Μακάμπι Τελ Αβίβ

22/9, 20.30 Φενέρμπαχτσε-Ολίμπια Μιλάνο

23/9, Αγώνες κατάταξης (θέσεις 5-6/15.30, θέσεις 3-4/18.00, τελικός/20/30)

Η αποστολή θα επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη στις 24 Σεπτεμβρίου στη συνέχεια θα ταξιδέψει στην Αθήνα για το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στο οποίο εκτός από τον οικοδεσπότη Παναθηναϊκό θα βρίσκονται ακόμη η Μακάμπι και η Χίμκι. .
Το πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς θα γίνει στις 3 Οκτωβρίου στην Άγκυρα και θα είναι το «κύπελλ του προέδρου» με την Αναντόλου Έφες.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ