28.1 C
Athens
Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

O νέος κέρδισε τον παλιό στη Μόσχα (vid)

O Ντάνιελ Χάκετ αναδείχθηκε νικητής στο πρώτο τεστ στο οποίο κλήθηκαν να περάσουν οι παίκτες της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους.

Την ήττα του από τον 30χρονο γκαρντ παραδέχθηκε ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ, μέσω δηλώσεών του στην ιστοσελίδα championat.com. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, με αφορμή την έναρξη της προετοιμασίας τους εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, κατάφερε να φθάσει μέχρι τον τελικό, αλλά εκεί έχασε από το νεοφερμένο Ιταλό.

«Η πρώτη προπόνηση πήγε πολύ καλά. Μαζευτήκαμε όλοι μαζί έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα διακοπών και όλοι είμαστε ενθουσιασμένοι γα το ξεκίνημα της νέας σεζόν. Ανυπομονούμε να ξεκινήσει η προετοιμασία. Κάναμε ένα τεστ για την κατάσταση πού βρίσκεται ο καθένας ύστερα από περίοδο απραξίας δύο μηνών κι έχασα από τον Ντάνιελ Χάκετ στον τελικό. Είναι καλό να ξέρουμε πού βρισκόμαστε, ώστε να προσαρμόσουμε αναλόγως το πρόγραμμα για τις επόμενες εβδομάδες. Όπως πάντα πρέπει να μοχθήσεις λίγο περισσότερο στην προετοιμασία για να είσαι έτοιμος κατά τη διάρκεια της σεζόν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ισπανός γκαρντ.

https://www.youtube.com/watch?v=n_LzQr8LO6c



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ