26.7 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Πλήρης και με… Σέρβο ο ΠΑΟΚ

Η άφιξη μέσα στο Σαββατοκύριακο των Φιλ Γκος, Γιανίκ Μορεϊρά και Ουίλιαμ Χάτσερ σημαίνει πλέον ότι εκλείπουν οι απουσίες από τον ΠΑΟΚ και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μπορεί πλέον να συνεχίσει την προετοιμασία της ομάδας με πλήρη σύνθεση. Οι τρεις παίκτες έκαναν τη Δευτέρα την πρώτη προπόνησή τους, ενώ νωρίτερα είχαν υποβληθεί σε αιματολογικό και καρδιολογικό έλεγχο στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο της Θεσσαλονίκης και εξετάστηκαν από τον γιατρό του ΠΑΑΟΚ Ιωσήφ Γαβριηλίδη. Την Τρίτη θα περάσουν και από εργομετρικό έλεγχο.

Μετά το απαιτητικό πρωινό πρόγραμμα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ ξεκίνησαν το απογευματινό τους πρόγραμμα με το πρώτο μίτινγκ της σεζόν. Αρχικά ο μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Τέλης Ζουρνατσίδης, και στη συνέχεια ο προπονητής Ηλίας Παπαθεοδώρου, μίλησαν στους καλαθοσφαιριστές πριν ξεκινήσει η προπόνηση της ομάδας.

Στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ συμμετέχει εφεξής και ο Σέρβος καλαθοσφαιριστής Βουκ Μιλαντίνοβιτς (24, 1μ.96), ενώ έπαψαν να συμμετέχουν οι έφηβοι Φίλιππος Βακουφτσής και Κωνσταντίνος Ιατρίδης, καθώς πλέον η ομάδα είναι πλήρης.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ