20.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Με Λεκαβίτσιους η Λιθουανία

Ο Λούκας Λεκαβίτσιους θα αγωνιστεί κανονικά στο επόμενο «παράθυρο» της FIBA για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, όχι όμως και ο Γιόνας Ματσιούλις, ο οποίος δεν βρίσκεται στην προεπιλογή.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Νταΐνιους Αντομάιτις κάλεσε δεκαπέντε παίκτες για τους πρώτους δύο αγώνες της δεύτερης προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Κίνας, ανάμεσά τους είναι και ο 24χρονος γκαρντ του Παναθηναϊκού. Αντίθετα, απουσιάζει το όνομα του 33χρονου φόργουορντ της ΑΕΚ, ο οποίος δεν υπολογίζεται για τις αναμετρήσεις της «Λιέτουβα» στο Όσιγιεκ με την Κροατία (14/09) και στο Βίλνιους με την Ολλανδία (17/09).

O 44χρονος προπονητής θα έχει στη διάθεσή του και τους Άντας Γιουσκεβίτσιους, Αρτούρας Γκουντάιτις, Εϊμάντας Μπέντζιους, Μάντας Καλνιέτις, Μάριους Γκριγκόνις, Μαρτίνας Εχόντας, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, Ρενάλντας Σεϊμπούτις, Ρόκας Γκιεντράιτις, Άρνολντας Κουλμπόκα, Εντγκάρας Ουλανόβας, Μιντάουγκας Γκιρντζιούνας, Εβάλντας Κάιρις και Εντγκάρας Ζιελόνις. Δεν κλήθηκαν οι NBAers, Γιόνας Βαλαντσιούνας και Ντομάντας Σαμπόνις, όπως και ο Ντονάτας Μοτιεγιούνας, που αγωνίζεται σε ομάδα της Κίνας.

https://www.instagram.com/p/Bm-tXi2nvia/?taken-by=krepsinionamai



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ