22.9 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Σαντ-Ρος: “Ήρθα λόγω του Μπάνκι”

Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος είναι ένας παίκτης επιπέδου Ευρωλίγκας. Εκεί θα έπαιζε φέτος αν η Νταρουσάφακα, με την οποία κέρδισε πέρυσι το Eurocup, δεν τον άφηνε ελεύθερο. Για την ΑΕΚ συνιστά επιτυχία η μεταγραφή του. Και ο ίδιος υποδεικνύει τον υπεύθυνο της υλοποίησής της:

"Ο Λούκα Μπάνκι. Χάρη σε αυτόν ήρθα", έλεγε χθες στη διάρκεια της media day της ΑΕΚ. "Όταν μου είπαν από τη Νταρουσάφακα ότι δεν με υπολόγιζαν για φέτος, με πήρε τηλέφωνο ο Μπάνκι. Μου εξήγησε την κατάσταση, τι ήθελε από μένα, όλα όσα θέλει να κάνει. Σαν πλάνο μου άρεσε. Μου άρεσε ο ρόλος που ετοιμάζει για μένα. Μου κέντρισαν το ενδιαφέρον όσα μου είπε και ήρθα".

Ο Κουβανός παραδέχθηκε ότι ακόμα είναι πολύ νωρίς για να εκτιμήσει τι μπορεί να πετύχει φέτος η ΑΕΚ, καθώς ακόμα προσπαθεί να προσαρμοστεί από το τζςτ λαγκ του ταξιδιού του από την Κούβα και να μάθει τα ονόματα των συμπαικτών του. "Ο Μπάνκι, όμως, μας ζητά να πετύχουμε ως ομάδα κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να επαναλάβουμε χρονιά σαν την περσινή, οπότε θα πρέπει να είμαστε πνευματικά έτοιμοι για όλα".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ