21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Η νέα Τέντα… είναι ωραία (pics)

Η Τέντα ήταν μέχρι πριν από λίγο καιρό στη λίστα με τα... πιο επικίνδυνα ελληνικά παρκέ, αλλά η λύση που βρέθηκε στο ζήτημά της από το Δήμο Καλαμάτας οδήγησε στην αλλαγή της όψης της και μια νέα «πνοή» για την ίδια.

Η εικόνα της Τέντας, μέχρι τον περασμένο Μάιο, περίπου όταν και τελείωναν οι υποχρεώσεις όλων των ομάδων, δε θα άρεσε σε καμία περίπτωση, σε οποιοδήποτε κάτοικο της Καλαμάτας. Από το Δήμαρχο, μέχρι τον πιο απλό φίλαθλο. Είχε φτάσει σε σημείο να γίνει... επικίνδυνη για την υγεία, με τους περσινούς χειρισμούς στο θέμα της ανακαίνισής της να καθιστούν την κατάσταση ακόμη χειρότερη, από την πλευρά του Δήμου της πόλης.

Αυτή την φορά, όμως, η αλλαγή έγινε. Σε σύγκριση με πέρυσι, οι χειρισμοί του Δήμου Καλαμάτας, και δη του υπεύθυνου σε θέμα αθλητισμού, Νίκου Μπασακίδη, ήταν άψογοι, η εταιρεία που θα αναλάμβανε το βασικό έργο της αντικατάστασης του κελύφους που καλύπτει το παρκέ... και όχι μόνο, βρέθηκε, και το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από σημαντικό. Η Τέντα γίνεται ένα σύγχρονο γήπεδο, έτοιμο να υποδεχθεί τις ομάδες που αγωνίζονται σε αυτό, αν και, όπως έχει τονιστεί από τον ίδιο το Δήμαρχο, Παναγιώτη Νίκα, δεν φτάνει για να τις εξυπηρετήσει μόνη της. Αυτό, όμως, δεν είναι ένα θέμα για να αναλυθεί στην παρούσα στιγμή...

Οι εργασίες της εταιρείας που ανέλαβε το έργο πραγματοποιήθηκαν στο διάστημα που είχε συμφωνηθεί, με την «χρυσή τομή» να βρίσκεται εντός του έτους, και συγκεκριμένα τον περασμένο Ιανουάριο, και όλα είναι σχεδόν έτοιμα, αφού απομένει μόνο να αποκατασταθεί ο μηχανισμος εξαερισμού, κάτι που αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες.

Ξεκινώντας από το παρκέ, αυτό καλύπτεται από ένα νέο κέλυφος, γεμάτο με φωτισμό LED, ενώ όψη άλλαξαν και τα αποδυτήρια, τα οποία μέχρι πριν από λίγο καιρό επίσης αποτελούσαν μια... τουλάχιστον άσχημη εικόνα για όποιον τα επισκεπτόταν. Με αυτό τον τρόπο, δόθηκε μια σημαντική «πνοή» στην αθλητική δραστηριότητα των Μεσσηνίων και για όσες ομάδες αγωνίζονται σε εθνικές κατηγορίες, για να εργάζονται σε καλές συνθήκες, όπως η Kalamata BC που θα παίξει στη Γ' Εθνική.

Ο Ντάνιελ Χάκετ, άλλωστε, ερχόμενος στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας, ήταν από τους... πρώτους που ενέκριναν το ανακαινισμένο γήπεδο, προπονούμενος σε αυτό.

Δείτε, ακολούθως, φωτογραφίες από την νέα Τέντα:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ