26.7 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Από νωρίς στα… βάσανα (pics)

Σε εντατικό ρυθμό συνεχίζεται, από νωρίς το πρωί της Πέμπτης (23/08), η προετοιμασία του ΠΑΟΚ εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι Θεσσαλονικείς βρέθηκαν για ακόμα μία ημέρα στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Πανοράματος και προπονήθηκαν υπό την επίβλεψη του γυμναστή Παναγιώτη Βασιλείου, δίνοντας έμφαση στη φυσική κατάσταση και την ενδυνάμωση. Θα ακολουθήσει η προπόνησή τους στο κλειστό της Πυλαίας, παρουσία του Ηλία Παπαθεοδώρου, το απόγευμα.

Θυμίζουμε πως στην προετοιμασία των «ασπρόμαυρων» δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμα ο Φιλ Γκος, που αναμένεται να φθάσει στη χώρα μας την Παρασκευή (24/08, 20.30), ο Ουίλ Χάτσερ που θα πατήσει επί ελληνικού εδάφους δύο ημέρες μετά (26/08, 20.30) και ο Γιανίκ Μορέιρα, ο οποίος βρίσκεται στο Κονγκό για να ολοκληρώσει τη διαδικασία έκδοσης της βίζας του, ώστε να ξεκινήσει το ταξίδι του για τη Θεσσαλονίκη.

Η ανακοίνωση: «Από τις 7:30 το πρωί ξεκίνησε η σημερινή μέρα για τους παίκτες του ΠΑΟΚ, οι οποίοι βρέθηκαν στο αθλητικό κέντρο bκαι ακολούθησαν ένα απαιτητικό πρόγραμμα για τη βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης υπό την καθοδήγηση του γυμναστή της ομάδας Παναγιώτη Βασιλείου.

Οι παίκτες αρχικά χωρίστηκαν σε δυάδες και εκτέλεσαν στοχευμένες ασκήσεις, που παρέπεμπαν σε στίβο μάχης και τους βοηθούν σε δύναμη, ευλυγισία και ευκινησία. Στη συνέχεια, πήρε σειρά το ιδιαίτερα επίπονο αερόβιο πρόγραμμα, καθώς έτρεξαν χρησιμοποιώντας τις ειδικές μάσκες (elevation mask), οι οποίες ενισχύουν την αντοχή, βελτιώνουν τη δύναμη του αναπνευστικού συστήματος και την ικανότητα των πνευμόνων στην πρόσληψη οξυγόνου. 

Το «παρών» στο αθλητικό κέντρο του Πανοράματος έδωσε σύσσωμο το προπονητικό επιτελείο, ενώ το σημερινό μενού περιλαμβάνει και απογευματινή προπόνηση, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 17:30».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ