32.1 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Ώρα να γίνει… «Βασιλιάς ξανά» (vid+pics)

Το πρώτο σύνθημα δόθηκε και ο εξαιρετικά φιλόδοξος Ιωνικός ξεκίνησε την προετοιμασία του, με την Basket League να είναι το μοναδικό πράγμα που υπάρχει στο μυαλό όλων.

«Ιωνικός» φώναξαν παίκτες και τεχνικό επιτελείο, έτοιμοι για πορεία πρωταθλητισμού στην νέα Α2. «Δεν υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό μας», ξεκαθάρισε άλλωστε ο Μάριος Γούναρης στις σχετικές του δηλώσεις, αφήνοντας ξεκάθαρα το «στίγμα» για την επιστροφή του Ιωνικού Νικαίας στην Basket League, με τα όνειρα του συλλόγου να δείχνουν να είναι σπουδαία για τις επόμενες μέρες του.

Κάπως έτσι, ξεκίνησε χθες (20/8) η προετοιμασία για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, όπου ο Ιωνικός μόνο περαστικός θέλει να είναι από τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, όπως το είχε καταφέρει και πέρυσι στη Β' Εθνική, με το εκπληκτικό ρεκόρ των 29 νικών σε 30 αγώνες. Οι μεταγραφές σε όλους τους τομείς, άλλωστε, έδειξαν τις... ορέξεις του, άπαντες ήταν παρόντες - πλην Σάφτενααρ - και το «χτίσιμο» ξεκίνησε, για ακόμη μία «χρυσή σελίδα» που επιθυμεί να γράψει στην πλούσια ιστορία του.

Δείτε σχετικό οπτικοακουστικό υλικό από την πρώτη προπόνηση του Ιωνικού:

Photo Credits: #Yiota_Breki



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ