21.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Πέρασαν από εξετάσεις στον Άρη (pics)

Αντίστροφα μετρούν πλέον στον Άρη για την έναρξη της προετοιμασίας τους, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Νωρίτερα από κάθε άλλη ομάδα της Basket League ξεκινούν φέτος οι Θεσσαλονικείς. Η επίσημη «πρώτη» ορίστηκε για τη Δευτέρα (13/08) στο Αλεξάνδρειο, ενώ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα λάβει χώρα στο Άργος Ορεστικό, το διάστημα 23-31 Αυγούστου. Ο απαραίτητος εργομετρικός έλεγχος συνεχίστηκε την Κυριακή (12/08), με την ΚΑΕ να δίνει στη δημοσιότητα και σχετικές φωτογραφίες…

Η ανακοίνωση: «Σε αιματολογικές εξετάσεις υποβλήθηκαν σήμερα (12/08) οι παίκτες του ΑΡΗ, καθώς αύριο (13/08) έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Τις επόμενες μέρες θα περάσουν από αιματολογικές εξετάσεις και οι Ramon Harris, Στράτος Βουλγαρόπουλος, Βαλάντης Κουρτίδης και ο Gary McGhee που αναμένεται αύριο (13/08) το βράδυ (20:30), στη Θεσσαλονίκη.

Παρόντες στην απαραίτητη αυτή διαδικασία ήταν ο φυσιοθεραπευτής της ομάδας μας, Παναγιώτης Μπουτοβίνος, ο team manager της ΚΑΕ, Αλέξανδρος Αναστασιάδης και ο άμεσος συνεργάτης του Βαγγέλη Αγγέλου, Σάββας Καμπερίδης. Η αιματολογική δειγματοληψία έγινε στο μικροβιολογικό κέντρο του γιατρού Σωτηρίου Βαρλάμη».

Φωτ. από ΚΑΕ Άρης (megapress.gr)

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ