26.6 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Όλοι οι «αστέρες» του ΝΒΑ… στο πιάτο μας (pics)

Το ΝΒΑ έρχεται και το τηλεοπτικό πρόγραμμα είναι ήδη έτοιμο, με άπασες τις ομάδες, μηδεμίας εξαιρουμένης, να έχει την ευκαιρία για έστω μία μετάδοση σε εθνική εμβέλεια.

Τα ξενύχτια σας, ελπίζουμε να τα έχετε ετοιμάσει. Κι αυτό, γιατί το ΝΒΑ έχει ήδη εκδώσει το πρόγραμμά του και τώρα έγιναν γνωστές αναλυτικά οι μεταδόσεις της νέας σεζόν, με όλες τις ομάδες να προβάλλονται έστω μία φορά σε εθνική εμβέλεια, κάτι που την περσινή σεζόν δεν είχε συμβεί για τις περιπτώσεις των Ατλάντα Χοκς και των Μπρούκλιν Νετς. Οι δύο ομάδες θα έχουν μία μετάδοση σε εθνική εμβέλεια, ενώ έξι θα έχουν από 27 και πάνω.

Αυτό, που μπορούμε να προσέξουμε, είναι οι αθροιστικά 59 μεταδόσεις των Σέλτικς και των Λέικερς μαζί. Η μετακίνηση του ΛεΜπρόν Τζέιμς αύξησε κατακόρυφα αυτές των «Λιμνανθρώπων», που θα είναι πρώτοι με 32 λόγω και του εμπορικού τους brand, ενώ οι «Κέλτες» διαθέτουν 27. Ουόριορς, Ρόκετς, Θάντερ και Σίξερς θα είναι επίσης μέσα στους προνομιούχους.

Από την άλλη, δεν μπορεί να μην παρατηρήσει κανείς την πτώση αρκετών ομάδων, με κορυφαίο παράδειγμα τους Κλίβελαντ Καβαλίερς. Η αποχώρηση του Τζέιμς, αντιστρόφως ανάλογα σε σύγκριση με το τι έγινε στους Λέικερς, τους περιόρισε μόνο στις δύο εθνικές μεταδόσεις, ενώ πέρυσι είχαν 27. Κλίπερς, Σπερς και Ουίζαρντς είναι ακόμη τρεις ομάδες, που έχουν υποστεί μειώσεις άνω των 10 μεταδόσεων.

Όσο για τα ίδια τα κανάλια, το ΤΝΤ και το ESPN παίρνουν τη μερίδα του λέοντος, με το ACB από κοντά.

Μπορείτε, ακολούθως, να δείτε το πρόγραμμα τηλεοπτικών μεταδόσεων για την νέα σεζόν του ΝΒΑ, καθώς και ένα σχετικό συγκριτικό με το 2017 πίνακα...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ