24.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Σπουδαία επένδυση με Στάθη στην Ερυθραία

Μία μεγάλη κίνηση για το μέλλον του έκανε ο Πανερυθραϊκός, με τον Παναγιώτη Στάθη να γίνεται δικός του ως ελεύθερος από το Περιστέρι, σε μια μεταγραφή που έχει τη... σφραγίδα πίστης του Δημήτρη Χουχουλή.

Ο Πανερυθραϊκός συνεχίζει να στοχεύει σε παίκτες, που θα του εγγυηθούν όχι μόνο ένα παρών ως ανταγωνιστή, αλλά κι ένα ακόμη σπουδαίο μέλλον, σε αυτή την αξιοζήλευτη διαδρομή που ήδη έχει καταγράψει στις εθνικές κατηγορίες. Στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα των Βορείων προαστίων απέκτησε και τον Παναγιώτη Στάθη, με τον ταλαντούχο φόργουορντ να βρίσκεται πια στα χέρια του Δημήτρη Χουχουλή.

Η πίστη του Έλληνα τεχνικού στις ικανότητες του Στάθη, άλλωστε, ήταν ένα στοιχείο που έπαιξε καταλυτικό ρόλο για την κίνηση αυτήν από την πλευρά του Πανερυθραϊκού, με τον ΕΦΑΟΖ να αποτελεί τον προηγούμενο σταθμό του. Εκεί είχε αγωνιστεί ως δανεικός από το Περιστέρι, σημειώνοντας κατά μέσο όρο 3.5 πόντους σε 22 ματς. Ο ίδιος, βέβαια, δεν ανήκει πλέον στο Περιστέρι και η μεταγραφή του αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, ως ελεύθερου, στην ομάδα της Νέας Ερυθραίας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ