20.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Πολυτιμότερος της αγωνιστικής ο Ντόντσιτς (Vid)

O Λούκα Ντόντσιτς εντυπωσίασε και σήμερα. Και μάλιστα σε έναν αγώνα "κλειστό" με τον Σέρχιο Γιουλ να μην είναι σε καλή επιθετικά μέρα, πήρε τη Ρέαλ Μαδρίτης από το χέρι και την οδήγησε στη νίκη επί της Μπασκόνια, αλλά και μαθηματικά πια, στα play offs.

Ο Ντόντσιτς είχε 15 πόντους, 12 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 4 κλεψίματα, 7 κερδισμένα φάουλ και είχε 32 στο σύστημα αξιολόγησης, ενώ ήταν ο παίκτης που έμεινε περισσότερο στο παρκέ από τη "βασίλισσα" (30'16'').

Είναι η δεύτερη φορά που αναδεικνύεται πολυτιμότερος της ημέρας. Η πρώτη ήταν στην 11η αγωνιστική, στην αναμέτρηση με τη Φουενλαμπράδα.

Στο τέλος της αναμέτρησης ο Ντόντσιτς τόνισε πως "μου αρέσει να βρίσκομαι στο παρκέ. Σήμερα το διασκέδασα στο γήπεδο. Ήταν μια  νίκη πολύ σημαντική, για να παραμείνουμε ψηλά στη βαθμολογία. Τώρα θα έχουμε μια μικρή ξεκούραση, αλλά θα πρέπει να επιστρέψουμε στις προπονήσεις γρήγορα, γιατί ακόμη δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Είμαστε πρώτοι στην Ευρωλίγκα, είμαστε καλά στο πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα αυτή τη στιγμή. Θέλουμε νίκες..."

Δείτε το βίντεο για την αναμέτρηση που έφτιαξε η ACB



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ