27.6 C
Athens
Πέμπτη, 10 Οκτωβρίου, 2024

Δανεικός ο Φολ, έξαλλη η Λε Μαν! (pics)

Η Μπασκόνια απέκτησε πριν από μερικές εβδομάδες τον πιο ψηλό παίκτη της Ευρωλίγκας, μόνο που τελικά δεν θα τον δούμε στη διοργάνωση φέτος. Διότι ο Γιουσουφά Φολ (2,21μ.) δεν κρίνεται ακόμα έτοιμος γι' αυτό το επίπεδο και αποφασίστηκε να δοθεί δανεικός στη Στρασμπούρ. Κάτι που ανακοινώθηκε πριν από λίγο.

Ως εδώ όλα καλά. Ο Φολ δεν είναι ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος παίκτης που παραχωρείται δανεικός. Όμως ο δικός του δανεισμός έχει ξεσηκώσει όλο το Λε Μαν και όχι αδίκως, εδώ που τα λέμε. Διότι ο Γάλλος γίγαντας επιστρέφει στο γαλλικό πρωτάθλημα για να ενισχύσει μια ανταγωνίστρια της Λε Μαν, η οποία τη σεζόν που πέρασε αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Γαλλίας με αυτόν στη σύνθεσή της. Ακολούθως συναίνεσε στη μεταγραφή του στην Μπασκόνια, σε μια ξένη ομάδα που παίζει στην Ευρωλίγκα δηλαδή, μη θέλοντας να του κόψει το δρόμο και τώρα βλέπει ότι επιστρέφει στη Γαλλία ως αντίπαλος!

Πρόσφατα, μάλιστα, ο πρόεδρος της Λε Μαν, Κριστόφ Λε Μπούιγ, εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία εξέφραζε την δυσαρέσκειά του γι' αυτή την εξέλιξη, αλλά και την απογοήτευσή του για τους χειρισμούς του αθλητή.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ